Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Noviny, tisk. Týdeník Třineckých železáren s regionální působností na Jablunkovsku, Třinecku a Českotěšínsku.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Stavební bytové družstvo - Obvodní bytová správa č. 4.

Stavební bytové družstvo Havířov - Obvodní bytová správa č. 2.

Stavební bytové družstvo Havířov - Obvodní bytová správa č.1.

Stavební bytové družstvo Havířov - obvodní bytová správa č.3.

Stavební bytové družstvo Havířov - obvodní bytová správa č.5.

Poskytování informací o zajímavostech, ubytování a kulturním a sportovním vyžití v regionu. Prodej vstupenek na vybrané kulturní akce.

Software pro Facility Management pit-FM. CAD systémy pro TZB pit-CAD.

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.

Prodej: - software - počítače, PC na míru, notebooky - tiskárny, monitory, skenery - digitální fotoaparáty - tonery, cartridge. Služby: - webdesign - tvorba a správa počítačových sítí.

Konzultace, analýza a vývoj: - software. ERP, Logistika, Evidenční software, GPS, GPRS, FleetManagement, on-line evidence.

Potisk: - vizitky, pozvánky, textil, trička, letáky, billboardy - využíváme sítotisk, tampónový tisk i rotační tiskárnu - na kov, sklo a tvrdé materiály používáme gravírování nebo pískování. Polepy: - auta, výlohy. Tvorba: - webové stránky.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Výroba: - bannery, banery (litý banner, baner). Instalace a zavěšení banneru či plachty na jakékoliv objekty. Nabídka pronájmu reklamní plochy.

Komplexní reklamní a tiskařské služby. Výroba: - reklamní letáky - plakáty - etikety - vizitky - publikace - brožury.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, prodej, dodávka, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky - plovoucí podlahy - vestavěné (vestavné) skříně - realizace kancelářských interiérů (kancelářské interiéry).

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.