Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabídka webdesignu a počítačové grafiky včetně komplexních reklamních služeb. Navrhuji firemní loga a vizuální styl firmy včetně zpracování grafického manuálu. Vytvořím obalový design, katalogy a další tiskoviny. Správa Vašich www stránek.

CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. přípravy žádostí a poradenství. Mimo přepravu a celní služby, poskytuje dále optimální řešení v oblasti skladové a distribuční logistiky.

Služby firmy VAN jsou v oblastech tisku, knihařství, kartonáže, rámování, reklamní činnosti, maleb a nátěrů - malířské a natěračské práce - knihařské práce, vazba knih a časopisů, vazba do kůže - výroba kalendářů - paspartování a rámování obrazů - maturitní stužky - laminování - kroužková a drátěná vazba - dárkové předměty - ...

Služby: - výroba fotokeramiky na náhrobky - fotografie na porcelánu, keramice a smaltu

Překlady, tlumočení, korektury, DTP, lokalizace. Expresní dodání, dostupnost nonstop.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR. do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava, do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Společnost K-net Team Ostrava, s.r.o. poskytuje IT služby - cloudové, IT outsorcing, IT consulting další.

Realitní činnost - prodej: -byty v apartmánovém domě, součástí vlastnictví apartmánu bude i adekvátní díl bazénu, sauny a parní lázně.

Služby: -zpracování dat -architektonické a inženýrské služby včetně projektování -zeměměřičské a kartografické činnosti.

Společnost Reality KF, s.r.o. zprostředkovává nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - realitní služby - bankovní i nebankovní půjčky, vymáhání pohledávek - znalecká kancelář - autopůjčovna

Reklamní společnost organizující reklamní cyklistické kampaně.

Likvidace pozůstalostí zajišťuje vyklízecí práce bytů, domů, půd, garáží, sklepních prostor, provozoven, skladů či obchodů. Také provádíme likvidace starého nábytku včetně odvozu odpadu a poté následný úklid, opravy a vymalování dle Vašich požadavků.

Našim hlavním zaměřením je zajištění ozvučení, osvětlení, projekce, karaoke, … na všechny druhy Vašich akcí. (narozeniny, firemní večírky, plesy, ..) Dále jsme schopni nabídnout tvorbu internetových stránek, technické poradenství nebo služby které souvisí s informační technikou.

Reklamní agentura a grafické studio. Mezi naše služby patří tisk, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potisk, reklamní předměty a další. Navštivte naše webové stránky a podívejte se na kompletní nabídku služeb.

Salón poskytuje v Havířově služby kosmetického salonu a nehtového studia. Provádíme manikúru, pedikúru, čištění pleti a mnoho dalšího.

Dodávka: - repasované, nové tonery - IT příslušenství - počítače, notebooky - fotoaparáty.

Činnost: Jsme symbolem profesionálního majetkového poradenství a nadstandardního partnerství. Majetkové poradenství, Investice, sjednání i refinancování Hypoték a úvěrů . Optimalizace pojištění . Zprostředkování prodeje i nákupu nemovitostí, pronájmu či podnájmu .

Security-24 zajišťuje bezpečnostní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a pultu centrální ochrany.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...