Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Umělecká činnost. Estetizace interiérů a exteriérů, design.

Agentura pro informace a marketing. Služby: - zavádění systému CRM - řízení vztahů se zákazníky v malých podnicích - marketingové, ekonomické a organizační poradenství, prezentace a propagace.

Prodej, výkup: - starožitnosti. Odvoz, likvidace celých pozůstalostí.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Reklama - návrh, výroba. Polepy automobilů, výkladů.

Kadeřnictví. Kosmetické služby.

Služby: - pronájem kancelářských prostor - prodej pozemků - správa nemovitostí.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Realitní činnost. Pronájem: - nemovitosti.

Vývoj, prodej: - software na zakázku, hotelový software, restaurace, sklady.

Bytové družstvo invalidů. Provoz bytových a nebytových objektů. Ubytovací služby.

Stavební bytové družstvo. Služby: - zajišťování správy a údržby bytových domů - pronájem, správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd i personální agendy - software pro pro lékaře a firmy.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Komplexní řešení podnikových informačních systémů. Tvorba integrovaných informačních systémů.

Propagační a sítotiskové práce. Výroba: - vizitky - firemní tabule - bezpečnostní tabulky - trička - reklamní tašky - svatební oznámení. Potisk samolepicích fólií a tašek. Reklama. Řezané fólie E-ploter. Reklamy na auta.

Prodej, servis, oprava: - výpočetní technika - počítače - tiskové hlavy. Renovace: - tonery. Repase: - baterie do notebooků. Antivirová služba.