Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní agentura. Průzkumy trhu a veřejného mínění.

Laminování tiskovin. Distribuce: - laminátový materiál.

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Pronájem skladových a kancelářských prostor.

Programování a správa: - operační systémy. Hromadné zpracování dat. Vydávání skript a učebních pomůcek. Tvorba webových prezentací.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - návrh, realizace - mikrovlné spoje.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby. Kosmetické služby: - pedikúra - kosmetika. Laser. Ultrazvuková žehlička (škrabka). Diamantová mikrodermabraze. Elektrizační, rehabilitační přístroj. Chemický peeling. Intenzivní salonní kúry. Trvalá na řasy, barvení řas a obočí, úprava obočí. Depilace obličeje a těla.

Pronájem a správa nemovitostí, vč.služeb.

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.

Kosmetika, kosmetické služby: - manikúra, pedikúra - depilace.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti životního prostředí a energetiky - energetické audity - emisní povolenky, obchod s emisemi - termovizní měření - ekologické a energetické projekty a studie.

Velkoobchod, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky - hygienické potřeby - dávkovače mýdla - toaletní papír - papírové ručníky - osvěžovače vzduchu. Náhradní plnění.

Služby: - IT - internet. Tvorba www stránek. Hostingové služby. Pronájem e-shopu. Tvorba zakázkového software. Zpracování grafiky. Vzdálená záloha dat. Datové úložiště. Správa firemní sítě a serverů.

Služby: - ostraha objektů (i mobilních) - napojení na pult centralizované ochrany.

Kadeřnictví: - pánské - dámské. Prodej: - vlasová kosmetka VITALIS.