Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Regionální agentura pro informace a služby cestovního ruchu, informační centrum..

Fotoateliér. Služby: - ateliérové foto barevné - digitální fotografie - reportáž foto dle přání Maloobchod: - fotografické potřeby. Výroba: - razítka.

Svatební salon Radka. Půjčovna: -exkluzivní svatební šaty Další služby: -úprava svatebních šatů Prodej: -svatební obuv.

Realitní kancelář. Nákup, prodej, zprostředkování prodeje: - nemovitosti - pozemky.

Studie, projekt, poradenství, inženýrská činnost: - stavby - interiéry, bytový architekt - zahrady. Architektonický ateliér.

Fotografické práce, fotoslužby, fotografování.

Fitcentrum Solárium. Turbo solárium Alisun, Sunvision 240 VHR. Maloobchod, prodej: - výživové doplňky - cvičební doplňky.

Detektivní a bezpečnostní služby.

Analýza minerálních a stopových prvků z vlasů pro všechny kdo mají zájem o své zdraví. Hloubková analýza pleti nejen pro ženy.

Realitní kancelář, realitní makléř. Nákup, prodej, zprostředkování: - nemovitosti, reality - byty, domy, rodinné vilky, chaty, chalupy, rekreační objekty, objekty pro podnikání, kanceláře - pozemky.

Služby: - kompletní marketingové činnosti..

Jazykové a vzdělávací centrum. Vzdělávání, kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, polština, čeština pro cizince Překlady, tlumočení. Pomaturitní studium, jazykové audity.

Dodávka - hardwarekompletování PC Programování na zakázku Zřizování a údržba - počítačové sítě

Kosmetiské a vizážistické studio - úprava obočí, barvení obočí a řas - vyčištění pleti - masáž obličeje a dekoltu - regenerační, omlazující, hydratační, hloubkově čistící masky - depilace horkým voskem - svatební líčení - poradenství, vizážistika, barevná typologie

Video E - shop - čepice, trička, amulety symboly satana Výroba - grafické návrhy Tvorba - www stránky

Reklamní služby Telekomunikační služby

Půjčování - plošiny MP - 16 Elektroinstalační práce - revize Opravy - svítidlavýměny - výbojky Montáž - reklamní poutače Ořezy - stromy - křoviny

Grafické návrhy Výroba - www stránky Webhosting - registrace domén

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské

Finanční služby Realitní kancelář Realitní kancelář

Prodej - drogerie Praní - chemické čištění