Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Likvidace pozůstalostí zajišťuje vyklízecí práce bytů, domů, půd, garáží, sklepních prostor, provozoven, skladů či obchodů. Také provádíme likvidace starého nábytku včetně odvozu odpadu a poté následný úklid, opravy a vymalování dle Vašich požadavků.

Našim hlavním zaměřením je zajištění ozvučení, osvětlení, projekce, karaoke, … na všechny druhy Vašich akcí. (narozeniny, firemní večírky, plesy, ..) Dále jsme schopni nabídnout tvorbu internetových stránek, technické poradenství nebo služby které souvisí s informační technikou.

Reklamní agentura a grafické studio. Mezi naše služby patří tisk, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potisk, reklamní předměty a další. Navštivte naše webové stránky a podívejte se na kompletní nabídku služeb.

Salón poskytuje v Havířově služby kosmetického salonu a nehtového studia. Provádíme manikúru, pedikúru, čištění pleti a mnoho dalšího.

Dodávka: - repasované, nové tonery - IT příslušenství - počítače, notebooky - fotoaparáty.

Činnost: Jsme symbolem profesionálního majetkového poradenství a nadstandardního partnerství. Majetkové poradenství, Investice, sjednání i refinancování Hypoték a úvěrů . Optimalizace pojištění . Zprostředkování prodeje i nákupu nemovitostí, pronájmu či podnájmu .

Security-24 zajišťuje bezpečnostní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a pultu centrální ochrany.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Informační centrum. Je součástí Muzea Těšínska. Informace o regionu, vlastivědě a geografii. Informace o Muzeu Těšínska a kultuře. Informace o službách a databance cestovního ruchu, institucích a veřejných službách. Prodej: - mapy, plány, pohlednice, atlasy a publikace s regionální tématikou. Předprodej vstupenek.

Pohřební služba - komplexní pohřební služby, hřbitovní služby, - vazárna kytic a věnců, - prodej hřbitovních dekorací.

Firma Moravskoslezské inovační centrum Ostrava, a.s. (MSIC) je společnost, která podporuje inovace a podnikání v Moravskoslezském kraji. MSIC nabízí malým a středním firmám (včetně start-upů) individualizované služby v oblastech financování, know-how, zázemí, matchmakingu a regionálního rozvoje. MSIC také spolupracuje s výzkumnými a vzdělávacími ...

Komplexní IT služby od implementace oborového podnikového informačního systému ERP QAD, poradenství až po systémovou integraci dodávky, zavedení, servis, outsourcing a Servis Desk Produkty a služby: -ERP SYSTÉM QAD Enterprise Applications -plánování podnikových zdrojů -APS-Preactor -EDI/ELEKTRONICKÁ VÝMĚNA DAT/. Komplexní systém ...

Výroba a prodej: - LED displej pro reklamní účely, jako sportovní časomíry.

Velkoobchod, maloobchod: - trička. Flock: - elektrostatické nanášení textilní střiže na různé povrchy materiálů.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Nabízím profesionální překlady a tlumočení z a do španělštiny za příznivé ceny. Jsem kvalifikovaná překladatelka s vysokoškolským jazykovým vzděláním a praxí. Překlady v oborech: Ekonomika Marketing Reklama Obchod Průmysl Právo Stát a administrativa Obchodní korespondence Cestovní ruch Humanitní vědy Umění a kultura Atd. Tlumočení: Nabízím ...

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

1. Zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí, vchodových dveří, veškeré zámečnické opravy 2. Elektroinstalace - el. rozvody+opravy el.zařízení vč.montáží a revizních zpráv, montáž domácích digitálních telefonů, montáž kamerových zabezpečovacích systémů 3. Vodoinstalatérské práce - rozvody vody, odpadních a dešťových svodů, výměna a montáž ...

Stravování, rozvoz obědů Ostrava a okolí: - závodní jídelny - výdej obědů - kantýny, bistra - rozvoz obědů pro firmy a seniory, obědy pro firmy a seniory - výroba studené kuchyně, obložené mísy, jednohubky, chlebíčky, saláty - catering - pronájem salónku. Úklidové služby. Úklid a dezinfekce: - zdravotnická ...

Reality fofrem s.r.o. je realitní kancelář působící v Ostravě a okolí. Zajišťujeme prodej bytu, domu, rekreačního objektu nebo pomůžeme najít spolehlivé nájemníky do Vaší nemovitosti.

Zpracování investičního záměru přípravu staveb a oprav technologických celků Překlady - angličtina technické texty Překlady - čeština (technické texty)