Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidová a strážní služba. Ostraha osob a majetku.

Svatební salón (salon). Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky -doplňky, výzdoba automobilů. Maloobchod, prodej: -voničky -prstýnky do koláčů -závoje, ozdoby do vlasů. Zprostředkování, prodej: -snubní prsteny PRIMOSSA PRAHA -svatební oznámení.

Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Komplexní služby optimalizace stránek pro vyhledávače (SEO). Optimalizace elektronických obchodů (e-shopů), s tím spojený tzv. linkbbuildink - registrace do katalogů vyhledávačů) a výměna odkazů.

Dámské kadeřnictví, kadeřnické služby.

Reklamní a vydavatelská činnost.

Psí salon - stříhání - trimování - koupání - vyčesávání - stříhání drápků - depilace ušních chloupků - úprava srsti všech plemen psů

Výroba - polepy automobilů Tisk - letáky Grafické návrhy tiskovin Distribuce - letáky

Služby: - rehabilitace - masáže, masérské služby.

Služby: - sběr, výkup barevných kovů.

Videopůjčovna. Půjčovna: - videokazety - DVD..

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety - DVD.

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Umělecké aranžování, výzdoba: - aranžování řezaných, sušených květin - výzdoba interiérů pokojovými rostlinami s instruktáží o pěstování, aranžmá ze sušených a umělých květin - komplexní květinové vybavení svateb - květinové vybavení pohřbů - prodej - umělé, sušené, živé květiny.

Kadeřnictví. Kosmetické služby.