Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Organizační složka Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba silnic a místních komunikací včetně jejich čištění a zimní údržby - odvoz komunálního, domovního odpadu - údržba a zakládání veřejné zeleně (sekání trávy, aj.), rekultivace - údržba a opravy veřejného osvětlení a světelných signalizačních ...

Městské informační a turistické centrum, infocentrum, MIC. Služby: -informace -o firmách, službách -ubytování -cestovním ruchu -kulturních, společenských akcích.

Knihovna. Půjčovna: -knihy, časopisy -odborná literatura. Služby: -internetová kavárna -kopírování.

Úklidové služby: - průmyslové i komerční budovy - čištění koberců a čalounění - čištění vzduchotechniky, filtrů a kalolisů ČOV - úklid po řemeslnících - mytí oken, výloh, výkladů - odstraňování graffiti.

Heimstaden Czech s.r.o. je poskytovatel bytů k pronájmu: - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

RENATEX CZ a.s. - komplexní služby pronájmu a praní prádla a pracovních oděvů pro zdravotnická zařízení, lázně, hotely, restaurační provozy a průmyslové podniky - pronájem sortimentu prádla i dopravu Poskytujeme odborné vyprání, vyčistění a ošetření prádla, pořízení.

Působení ve slévárenském a ocelárenském průmyslu. Pronájem atraktivních obchodních a kancelářských prostor ve vlastních nemovitostech. Sídlo společnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava - Mariánské Hory.

Realitní služby - prodej, pronájem nemovitostí, bytů a domů.

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství a pojištění