Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zábaly parafínové, rašelinové Masáže sportovní, regenerační, lymfatické, medové detoxikační, lávovými kameny - baňkování

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky. Pobočka: -Karviná, Borovského 2001.

Půjčovna, pronájem nafukovacích atrakcí: - hradů - dětských autíček - motorek.

Bazar. Výkup, prodej, komisní prodej: - nábytek - jízdní kola - zahradní technika, sekačky - elektromotory - domácí elektrospotřebiče, televizory, audio-video.

Kosmetika. Kosmetické služby. Pedikúra. Manikúra.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby. Moderní účesy a střihy. Prodlužování a zahušťování vlasů. Barvení, odbarvování. Přelivy. Melírování. Společenské a svatební účesy. Foukání, žehlení (ondulace železem). Zábaly. Poradenství. Prodej dárkových poukázek.

Výroba: - webové stránky s redakčním systémem pro malé a střední firmy - firemní loga ve vektorové grafice - poradenství, zastoupení v oblasti internetové reklamy.

Salon Angel Kadeřnictví, kadeřnické služby. Prodlužování vlasů. Kosmetika, kosmetické služby. Masáže, masérské služby. Nehtová modeláž. Pedikúra. Manikúra. Permanentní make-up.

Výroba: - internetové stránky - eshop - logo - flash banner.

Péče o hroby. Služby: - pravidelný úklid, údržba, mytí pomníků, zálivku, odplevelení - likvidace mechů a lišejníků - ošetřování rostlin - vysazování květin, trávy či zeleně - výzdoba hrobu.

Čištění: - kanalizační sítě. Vývoz: - septiky - jímky - žumpy.

Wellness club. Wellness služby: - římské lázně: - sauna - finská, parní, whirlpool - vířivka - solná sauna. Bar. Možnost pronájmu celého wellness klubu pro uzavřenou společnost.

Solárium. Klasické solárium. Ležící turbosolárium. Stojící turbosolárium.

Stříhání, trimování a barvení psů a koček. Prodej: - chovatelské potřeby - šití a prodej oblečků - podušky - pelíšky - krmiva.

Služby: - video a foto reportáže (svatby) - skenování fotografií, diapozitivů a negativů. Svatební fotograf.

Internetový prodej, eshop: -luxusní italská značková móda -reklamní předměty -vybavení pro firmy -meteostanice -deštníky.

Bezpečnostní a strážní služba.

Cestovní a reklamní agentura. Služby: - DTP studio - grafické zpracování log, manuálů, katalogů, letáků - sítotisk, termotisk, tampónový tisk. Reklamní předměty.

Solárium, bar, individuální cvičební programy-aerobik. Fitcentrum-pouze pro ženy.

Úklid domácností, firem a společných prostor v bytových domech, umývání oken, žehlení prádla a další.

Kosmetický salón: - manikúra, modeláž nehtů - trvalé prodlužování řas - permanentní make-up - kosmetické služby - tetování, piercing - masáže - pedikúra - kadeřnictví - služby vizážistky - bělení zubů.