Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, e-shop: - počítače - spotřební elektronika - kamerové systémy - registrační pokladny - zabezpečovací systémy. Služby: - upgrade PC - tvorba webových stránek a databází - budování a správa sítí.

Nezisková organizace pracující s nezaměstnanými na základě sociálně pedagogického principu pomoci k svépomoci.Student si rozšíří možnosti při hledání nového zaměstnání, užitečně vyplní nový čas, pozná nové přátele. Bezplatné služby osobám bez zaměstnání: -nezaměstnaným -rodičům na rodičovské dovolené -invalidním důchodcům a ...

Bezpečnostní agentura. Ostraha osob a majetku.

Firma SITEX Halamík Zdeněk Veřovice je reklamní agentura s dlouholetou tradicí. Výroba: - tištěná reklama (letáky, brožury, vizitky, tiskopisy) - potisk autoplachet, plachet - reklama ze samolepících fólií - sítotisk - potisk textilu - igelitové tašky (igelitových tašek) - orientační systémy, směrovky - potisk reklamních ...

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek.

Bazar, oprava, servis, prodej: - počítače, výpočetní technika, příslušenství - nové i použité - tvorba webových stránek.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Vodoistalatérské a topenářské práce. Nákladní doprava do 3, 5t. Realitní činnost: - správa a údržba nemovitostí.

Služby: - solárium - pedikúra.

Pobočka. Služby: - masérské, masáže, rehabilitace.

Peří - praní, čištění. Šití, výroba: - závěsy, záclony, přehozy - ložní soupravy - péřové, dralonové přikrývky - polštáře, dečky na kočárky.

Pobočka. Bezpečnostní agentura: - strážní a ochranné služby - střežení objektů pomocí pultu centralizované ochrany PCO. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronické protipožární systémy EPS.

Studio. Vacushape - odbourávání podkožního tuku a celulitidy v podtlaku. Body roll - odbourávání celulitidy pomocí válečkového masážního přístroje. VibroGym - vibrační plošina pro rychlejší formování postavy

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě - zajištění projektové dokumentace, stavebního povolení, cenové kalkulace - předání a převzetí staveniště - kontrola fakturace dle cenové kalkulace.

Výroba, velkoobchod, prodej: - reklamní předměty v oboru gastro - kancelářské potřeby.

Provádění technických zkoušek a analýz.

Zprostředkování - au - pair pobyty v zemích EU