Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklama: - návrh a realizace reklamy - poutače - potisky - polepy automobilů. Grafické návrhy.

Pobočka. Výstavba: - moderní montované nízkoenergetické a pasivní dřevostavby. Rodinné domy na klíč. Kompletní vybavení interiérů. Dovoz: - italský nábytek. Vzorové domy: - Opava, Vřesina u Hlučína. Realitní činnost. Prodej, pronájem: - reality, nemovitosti - byty - domy - rekreační objekty - pozemky. Sídlo firmy: - ...

Interiérový architekt: - návrhy, dispoziční řešení, bytových, firemních a společenských interiérů. Návrhy zakázkového nábytku, bytových doplňků, včetně zhotovení výrobních výkresů.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - software, hardware - notebooky, počítače - pokladní systémy - spotřební materiál - webhosting - webdesign, výroba internetových prezentací.

Nabízíme komplexní webová řešení a internetový marketing pro malé firmy, drobné podnikatele, řemeslníky a umělce za bezkonkurenční ceny!

Tvorba www stránek a webdesign na míru. Vytvoříme nebo zlepšíme Vaši propagaci na Internetu. Tvorba webů, internetových obchodů a SEO optimalizace.

Kadeřnictví, kadeřnické služby: - dámské, pánské, svatební účesy. Prodlužování a zhušťování vlasů.

Fotografické služby. Videoslužby. Tiskové a grafické služby.

Reklamní agentura. Pobočka: - Teplice, Krupská 29 - tel.: 774838088 - sekretariat.teplice@brightfuture.cz.

Služby: - úklid domácností - úklid po řemeslnících (např. po malování) - mytí oken - péče o prádlo - vaření a nákupy - pochůzky - péče o juniory a seniory apod. služby pro domácnost - úklid kanceláří. Firma zajišťuje servis školených domácích hospodyněk.

Poradenství, vyřizování financování, poskytování leasingu, spotřebitelského úvěru, splátkového prodeje: - pro osobní, užitkové a nákladní automobily - pro motocykly - pro stroje a zařízení. Poradenské služby v oblasti: - finanční - ekonomické - podnikání - organizační.

Masáže: - medové - detoxikační - Dornova metoda - účinná pomoc od bolesti zad a kloubů - baňkování.

Virtuální kadeřnictví Ostrava. Tvorba webových stránek. Odvirování PC. Výuka, pořádání kurzů: - práce s PC - základy tvorby internetových stránek - práce s textovým a tabulkovým editorem.

Vývoj, prodej, maloobchod, velkoobchod: - systémy pro krizové plánování a řízení - výpočetní a kancelářská technika - systémová integrace - implementace software.

Masáže nejen sportovní a regenerační, součástí salónu, kde pracuji je kosmetika, manikúra, pedikúra, kadeřnictví. Masáže: - čokoládové - medové - sportovní - rekondiční - baňkování. Zábaly: - parafínové - skořicové.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení.

Zemní a výkopové práce. Bourací práce. Terénní úpravy. Úklidové práce.

Pobočka. Internetové služby: - připojení k Internetu, provider - linky (pevné, komutované, digitální) - hostování - registrování domén a instalace na klíč - bezdrátové připojení.

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí