Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prádelna, čistírna. Služba: - praní - žehlení.

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Fotografické práce - fotoateliér - svatební foto, produktové, exteriérové a interiérové foto, fotokoutek.

Úklidové služby - jednorázové a pravidelné úklidy domů, bytů i kancelářských prostor - mytí oken - zapůjčení stroje pro hloubkové čištění koberců.

Kosmetické a vizážistické služby - péče o pleť - líčení.

Služby - grafické práce - vizitky, kalendáře - reklamní textil.

Služby - deratizace, dezinsekce - hubení hlodavců.

Služby - pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Služby: - masáže - baňkování - medová masáž - sportovní masáž.

Provozuji masážní salon ve Frýdku-Místku. Nabízím erotické nuru masáže pro muže. Masáž probíhá za zvuků relaxační hudby v naprosté diskrétnosti salonku.

Jiří Žalský se specializuje na sportovní psychologii.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Překladatelská a tlumočnická ...

Služby - výkup elektroodpadu, kabeláže, elektromotorů, autobaterií.

Kosmetické služby - ošetření pleti - depilace - permanentní make-up.

Kadeřnictví Jindřich Denko - dámské, pánské i dětské kadeřnictví. Péče o vaše vlasy, založená na kvalitních kosmetických přípravcích SCREEN Hair Care.

Hloubkové čištění koberců, sedaček a čalounění v okrese Nový Jičín a Frýdek-Místek. Čištění koberců, čalounění a autosedaček provádím výkonným tepovacím strojem.

Služby - thajské masáže - masáže terapeutické, relaxační, lávovými kameny - lymfodrenáže - aromaterapie - reflexní terapie nohou.

V našem studiu provádíme regenerační masáže, rašelinové zábaly, kosmetické služby včetně úpravy a barvení obočí a řas. Dále přístrojovou lymfodrenáž, vakuovou lymfodrenáž přístrojem VACUPRESS, kosmetický - masážní ultrazvuk, parafínové zábaly, depilace. Prodej kosmetiky - účinné sérum na růst řas a obočí a další.