Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pobočka. Výroba, vývoj: - informační a ekonomický software - podnikové informační systémy.

Jan Kvasnička nabízí služby: - analýzy použitelnosti - zvyšování konverzních poměrů - affiliate marketing - doménové poradenství.

Činnost: -informační systémy pro řízení a plánování diskrétní průmyslové výroby -komplexní řešení technické infrastruktury -služby vývoje SW a Outhosting -instalace a parametrizace HW prostředku. Dodávky: -systémy řízení pro podniky s diskrétním a procesním typem výroby -nástroje pokročilého plánování -nástroje elektronického ...

Služby kosmetické: - kosmetika klasická, laserová - nehtová modeláž.

Hotel pro kočky. Ubytování koček po dobu dovolených apod.

Regenerační masáže. Masáže lávovými kameny a klasické masáže. Prodej potravinových doplňků.

BNET Internet realizuje: - poskytování internetu - levné telefonování VoIP - montáž internetový přípojek - pronájem datových okruhů - montáž satelitní televize Skylink - servis IT - telekomunikační služby

Masáže, kosmetika, koupele - masáže lávovými kameny, baňkování - kosmetické ošetření pleti - koupele v dřevěných kádích.

Fotograf, fotografické práce - portréty, svatby, rodinné fotografie.

Služby: - masáže - Kolibové Balanční Technika (KBT) - přístrojová lymfomasáž.

Salon White Rose nabízí: - nehtové studio, modeláž nehtů - pedikúra - kadeřnictví.

Společnost Lafin APARTMENTS, s. r. o. zajišťuje nákup a prodej rodinných domů a bytů.

Služby - stříhání psů a koček - koupání - rozčesávání srsti - výstavní přípravy.

Činnost: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Služby: - fotograf - reportážní fotografie - svatební foto - fotografování dětí.

Pronájem: - kamerové jeřáby - dálkově ovládané kamerové jízdy - kamerové slidery - dálkově ovládané kamerové hlavy Služby: - grafika - grafické návrhy - polepy pomocí plotrových fólií

Půjčovna: - maškarní kostýmy pro děti i dospělé - masky karnevalové, divadelní - společenské oblečení, oděvy pro děti - paruky pro všechny - klobouky, hůlky, rukavice, péřové boa, špičky - doplňky: péřové boa, čelenky, špičky, motýlky, kravaty. Pronájem kola štěstí a 8 hracích karet na zábavné akce.

Petr Malec nabízí služby: - online marketing - SEO analýza - copywriting.

Činnost: - likvidace kovového šrotu - návrh, montáž veřejné LED osvětlení, xenonové pouliční osvětlení - dodávka čistíren odpadních vod, ČOV - dodávka víceúrovňový systém parkování, multigaráž.

Inmar Služby: -systém etiket -překlady z polštiny a naopak