Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádíme komplexní servis v oblasti propagace a reklamy: - grafika - výroba nápisů ze samolepících fólií - polepy aut - reklamní tabule a štíty - polepy výlohových skel - návrhy a výroba plachet a bannerů - návrhy fiemních log - návrhy letáků a brožur - navštívenky a samolepky.

Dáme Vašemu podnikání tvář. Tvoříme webové stránky, které přesně sednou Vašemu podnikání. Víme, které prvky webu pro své úspěšné podnikání potřebujete. Weby tvoříme s osobním přístupem. Vytvoříme Vaší firmě profil v katalogu firem Seznam.cz a Google. U nás neplatíte nic navíc. Nehrajeme na měsíční poplatky.

Našim cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti informačních technologíí, které zahrnují servis výpočetní techniky, vývoj webových aplikací, poradenství, správu sítí a mnohé další.

Pavel Petruška je realitní makléř M&M reality, který poskytuje prodej nemovitostí.

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Tetovací studio - tetování a motivy - tetuji své i Vaše návrhy.

Reklamní studio: - grafické služby - logotypy - polep vozidel - tvorba webových stránek.

Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, železo, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.

Sabina Vetrová provozuje salón, kde nabízí služby: - maderoterapie - pedikúra - kadeřnictví

Společnost ZIROS SECURITY s.r.o. zajišťuje ostrahu budov, bytů, domů, sklepů, areálů a spousty dalších nemovitostí. Náš vyškolený tým Vám pomůže i na sportovních, kulturních, společenských akcích.

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

Služby: - obchodní, právní, finanční servis spojený s nákupem nebo prodejem nemovitostí.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Činnost společnosti RK Pink, v.o.s.: - správa nemovitostí - pronájem virtuálních kanceláří.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Služby společnosti PROFITERM FACILITY a.s.jsou: - pronájem bytů, kanceláří, skladů, prodejen a reklamních ploch v Ostravě - správa nemovitostí.

Statická a projekční kancelář - statické posudky - návrhy a statické posudky konstrukcí všech materiálů - statické výpočty základů staveb - projekční činnost, projekty - vizualizace.

Fotograf, fotografické práce - svatební foto.

Realitní kancelář RK STONE - prodej a pronájem domů, nemovitostí, komerčních prostor.

Činnost, služby - zaměření na veřejné zakázky - administrace zadávacích řízení - realizace výběrových řízení z fondů EU.