Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Manikúra: - nehtová modeláž gel, akryl, porcelán.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Při kolagenové terapii se projevují pozitivní biologické efekty, které podporují revitalizaci a navracejí vlhkost pokožky. Způsobují vyhlazení drobných vrásek, eliminují vrásky hlubší a dochází k obnově kontur.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Nabídka reklamních služeb

Párty stany Drobek jsou ideálním řešením pro každou příležitost za každého počasí - naše půjčovna Vám zajistí pronájem párty stanů na zahradní oslavy, svatby, dětské dny, koncerty i festivaly. Jsme zde pro zákazníky z Ostravy, Frýdku-Místku a celé Moravy.

Společnost Depos Horní Suchá, a.s. zajišťuje nakládání s odpady, skládka, skladování a likvidace nebezpečného a komunálního odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů. Doprava: - nákladní, velkokapacitní kontejnery.

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Světelná i nesvětelná reklama. 3D reklama Digitální velkoplošný tisk. Pískování: - dárkové předměty, skla, zrcadla a vitráže. CNC gravírování, 3D frézování, modelování, zpracovávání sendvičových materiálů - velkoplošné.

Pronájem: - prostory k podnikání: - kanceláře - skladové prostory - výrobní prostory - dílny.

SLUG Finance a.s. zajišťuje prodej rodinných domů.