Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Ambulantní a zubní zdravotní péče Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Protidrogové centrum. Sdružení pro podporu prevence a práce s drogově závislými.

Agentura Leemon Concept je českou reklamní a marketingovou agenturou, která je na trhu od roku 2008. Svým původem a znalostí českého prostředí, řízením a podporováním výjimečných osobností dokáže připravovat a realizovat efektivní integrované kampaně. Samostatné divize v rámci Leemon Concept garantují odbornost ve všech oblastech marketingu, ...

Poradenství: - bezpečnost práce, bezpečnost výrobků - ekologické firemní poradenství - ovzduší, rozbory vody, odpady - systémy řízení ISO.

Natěračské práce Malířské práce Pokládka - koberce - PVC Úklidové práce Sádrokartonářské práce Pokládka - plovoucí podlahy Zednické práce

Společnost Moto veloci s.r.o. poskytuje svým zákazníkům vysoce kvalitní a spolehlivé služby v oblasti nákladní autodopravy. Specializujeme se na mezinárodní autodopravu a naši řidiči pravidelně vyjíždí do Itálie, Francie, Rakouska, Německa, Švýcarska, Holandska, Belgie, Slovinka a dalších evropských zemí. Náš vozový park disponuje více jak ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Odvoz a likvidace odpadních vod a fekálií septiku, žump, čov, tukových lapolů. tlakové pročištění odpadů. Fekálové služby vozidlem LIAZ S706 8m3, délka hadic 30m i více. Doprava peletek.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Beauty salon. Přístrojová ošetření. Tvarování postavy. Nejpřesnější diagnostika složení těla. Rychlé a efektivní ošetření pokožky pleti. Kosmetická ošetření - pokožky pleti, hlubokých vrstev pokožky.

Společnost PhDr. Anděla Vaculíková s.r.o. provozuje ambulanci klinické psychologie, nestátní zdravotnické zařízení. Pracoviště je akreditované Ministerstvem zdravotnictví ČR a školí psychology zařazené do předatestační průpravy. Poskytujeme psychoterapii, psychodiagnostické vyšetření, neuropsychologické vyšetření, psychologické poradenství a ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Nakladatelství: - vlastní knihy a učebnice - redaktorské práce - katalogy, reklamní materiály - tiskopisy.

Návrh, dodávka, montáž, realizace: -tepelná čerpadla -fotovoltaický systém -teplovzdušné solární panely

Tiskařské práce: - sítotisk na textil - tamponový tisk: - reklamní předměty - igelitové tašky - etikety - hrnky, sklenice. Výroba: - samolepek. Gravírování laserem. Horká ražba.

Mgr. Miroslava Hruboňová poskytuje psychologické poradenství a diagnostiku.

Ambulance klinické a dopravní psychologie - klinická psychologie - psychoterapie a psychodiagnostika dospělých - dopravně psychologická vyšetření.

Společnost Neuron BFB, s.r.o. provozuje psychologické konzultace, poradenství, psychodiagnostiku, psychoterapie.

Krizové centrum Ostrava. Nepřetržitá a bezplatná, sociální, psychologická a terapeutická pomoc lidem v krizi a psychické tísni. Bez doporučení a objednání. Součástí jsou krizová lůžka.