Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poradenství v oblasti energetiky. Projekce: - tepelné zdroje - rozvody tepla.

Společnost TeamCity, s.r.o. nabízí telekomunikační služby - internet, TV.

Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.

Společnost NAZCA, s. r. o. se v rámci své činnosti věnuje návrhům a realizacím především atypických interiérů a exteriérů, zpracování grafických návrhů a také 3D vizualizacím. Zákazníkům poskytuje komplexní služby od návrhu po realizace včetně dodávky designových prvků.

Jiří Juchelka vlastní úklidovou firmu, která Vám zajistí úklid hlavní chodby, mytí oken, úklid sklepů a další prostory dle Vašich potřeb.

- Ekologie, zpracování EIA, ekologické audity. - Monitoring znečištění. - Geologie, hydrogeologie, sanační geologie.

Prodej, výkup, zpracování: - kovový odpad, šrot.

Společnost K2 connect solution, s.r.o. poskytuje podnikový systém pro firmy.

Pronájem - koně, rodinný ranč - 10 koní - možnost ježdění dětí i pokročilých bez omezení věku Psí hotel

Služby: - průmyslové čištění - všeobecný úklid. Správa a údržba nemovitostí.

Projekční a konstrukční kancelář. Zpracování projekční a konstrukční dokumentace v oborech: - energetika, energetická zařízení, potrubí, parní a horkovodní kotle, kotelny, tlakové i netlakové části - stavebnictví, pozemní stavby, průmyslové stavby, základy pro technologii - stroje - elektro, tepelné a pomocné výpočty - ...

Firma Iron Sped s.r.o se specializuje na rozvoz zboží nejen po celé České republice, ale také Slovensku. Zajišťuje nákladní a silniční dopravu s hydraulickou rukou. Autopark společnosti obsahuje několik nákladních vozidel, které umožňují převážet náklad až do hmotnosti 13 tun. Rovněž se specializuje na nakládání a skládání hydraulickou rukou, ...

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Vývoj a implementace moderních informačních technologií, software a hardware na zakázku. Služby: - správa a tvorba internetových stránek - webdesign - průmyslová automatizace. Provozovatel internetového obchodu: www.produkty-aloe-vera.cz

Realizace průmyslových staveb. Projekčně inženýrská společnost. Od roku 1997 působíme na českém i zahraničním trhu. Činnost: - dodavatelsko-inženýrská - projektová. Investiční projekty. Vypracování projektové dokumentace pro výstavbu investičních celků. Provádění staveb. Dodávky technologických celků na klíč a ocelových konstrukcí v ...

Solární studio Exotic. Technologicky nejnovější trubice v soláriích Luxura, Sportaredo, Ergoline - splňují normy EU.

Sportovně-relaxační centrum. Rehabilitační programy. Relaxační služby - solárium. Fitness - hubnutí. Wellness. Solná jeskyně. Solární studio. Masáže. Funkční sál - cvičení pod dozorem trenéra Funkční trénink.

Činnost: - permanentní make-up - budova Hornické polikliniky

Psychologické poradenství a psychodiagnostika. Služby: -individuální, párové poradenství, psychoterapie -manželská, partnerská terapie -psychologická pomoc v rozvodové a porozvodové situaci -krizová intervence -psychologická pomoc při problémech v mezilidských vztazích a komunikaci -nácvik relaxačních technik, hypnoterapie ...

DISCOVER FITNESS s.r.o. provozuje solária, kadeřnictví a kosmetiku v Bohumíně, Karviné a Orlové.

Zabýváme se prodejem a pronájmem skákacích hradů. Prodej, půjčovna: - nafukovací atrakce, skákací hrady, nafukovací tunely, skluzavky, vodní a zábavné atrakce.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí