Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

Kadeřnictví, nehtová modeláž, úprava a barvení obočí.

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Kurzy cvičení a plavání pro děti. Mateřské centrum: -Opava, Válečkova 16. Psychofyzická příprava na porod. Plavání kojenců a batolat. Plavání dětí (bez rodičů). Plavání rodičů s dětmi. Plavání dětí z MŠ. Cvičení kojenců a batolat. Cvičení rodičů s dětmi, školička. Laktační liga. Hlídání dětí. Dovolená s baby clubem. Mikroškolka, ...

Petra Herrmannová provozuje mateřské centrum. Centrum pomáhá maminkám s hlídáním dětí, nabízíme řadu kurzů a také hernu pro děti.

Mgr. David Teichman poskytuje psychologické poradenství a psychoterapie (individuální i rodinná)

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

Bc. Alexandr Dresler poskytuje psychologické poradenství a lektorskou činnost v oboru.

Mgr. Martina Žiga Černá poskytuje psychologické poradenství.

Mgr. Marie Müllerová je psychiatr pro děti a dospělé.

Mgr. Filip Jadlovec provozuje psychologickou poradnu v Ostravě.

Svatební salon Šatyprotebe nabízí v Ostravě jedinečné svatební šaty. Vybrat si můžete z již zhotovených modelů nebo Vám šaty ušijeme na míru dle Vašeho přání. Součástí naší nabídky jsou také svatební šaty pro plnoštíhlé a pro těhotné nevěsty. Nabízíme nejen svatební šaty, ale také šaty společenské a maturitní. Současně také rádi oblečeme ...

Připravujeme žádosti o dotace EU a komplexní řízení projektů. Nabízíme konzultace pro firmy, obce a neziskové organizace a vzdělávání dospělých.

Ajuverdské a orientální lázně. Regeneračně relaxační činnnost: - masáže - baňkování. Fyzioterapie.

Internetové služby: - SEO optimalizace - zpětné odkazy - tvorba mikrostránek, webových stránek - analýza návštěvnosti - PPC reklama - internetmarketing - webhosting - e-shopy - prodej domén a funkčních stránek.

PhDr. Eva Vejmělková poskytuje psychologické poradenstcí.

Marie Piekar nabízí služby porodní asistentky. A dalším zaměřením jsou služby fotografa.

Mgr. Lenka Koběrská poskytuje psychologické poradenství a terapie v Bruntále.

Hlavní oblasti poskytovaných služeb: - tréninky a výcvikové programy pro firmy -personalistika - individuální a firemní koučing a konzultace - psychologické poradenství.

Pomůžeme vám s Vašimi interiérovými projekty. Vybíráme pro vás ty nejlepší designéry, architekty a řemeslníky. Ušetříme Vaše peníze a Váš čas. Svěřte nám vaši vizi a o více se nemusíte starat. Ať už se jedná o obytný, kancelářský, nebo obchodní prostor, postaráme se o to, ať dostanete designový návrh podle vašich představ. Pokud se u nás ...

Deratizační a dezinfekční služby. - hubení hlodavců - hubení hmyzu, štěnic, mravenců, švábovitých - dezinfekce bytů po zemřelých - v potravinářství - v obytných domech - v ostatních provozech.