Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Připojení internetu, internetové připojení. Servis výpočetní techniky.

Oceňování nemovistostí Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - - realitní poradenství, konzultace Developerská činnost

Pobočka. Služby: - komplexní řešení v oblasti telekomunikace - pronájem, údržba optických vláken - sítě bezdrátové, metalické, optické a strukturované kabeláže - výstavba, údržba a překládka kabelových tras.

Pobočka. Sex shop. Maloobchod, prodej: - erotické pomůcky.

Pobočka. Sex shop. Maloobchod, prodej: - erotické pomůcky.

Pobočka. Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha majetku a osob - dálková ochrana objektů, připojení na Centrálu Nouzové Služby - převozy hotovosti a cenností.

Realitní kancelář SD reality s nabídkou bytů, pozemků a domů z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Nabídka komplexních služeb spojených s prodejem, koupí a převodem nemovitostí.

Společnost Eagle Creative 75 s.r.o. poskytuje ostrahu osob a majetku a zajišťuje úklidový servis kanceláří, bank, hotelů, v potravinářství i v průmyslu.

Komplexní služby v oblasti grafického a obalového designu. Služby: - obalový design - materiály podpory prodeje - logomanuály a merkantilní tiskoviny - firemní profily a katalogy.

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka - hardware Poskytuje - hosting Konzultace a poradenství ICT Servis - PC sítě Zálohování, zabezpečení - data

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej vč. leasingu s vyjímkou činností uvedených v příl. 1-3 zákona č. 455/1991. zastavárny zprostředkování obchodu a služeb vnitrostátní zasílatelství práce s autojeřábem ostatní finanční zprostředkování kontakt: Jiří Richter, Jiří Matuška

Mobilní operátor Vodafone, 1. Internetové služby (internet v mobilu i počítači) 2. Mobilní GSM služby (SMS a volání). 3. Prodej mobilních telefonů 4. Nabídka TV (placené televizní kanály, videotéka databáze filmů. 5. Služby pro jednotlivce nebo firmy. 6. Výhodné ceny a slevy. Vodafone Česká republika (www.vodafone.cz)

Kovošrot. Zpracování odpadu. Likvidace kabelů.

Tvorba, vývoj, prodej - software: - programy pro oceňování stavebních prací. Organizování předváděcích akcí. Tvorba internetových prezentací.

Dodávka - počítače - servery Konzultace, poradenství - software

Ekologické služby. Servis, údržba: - čerpací stanice - jímky a odlučovače.. Služby: - nakládání s nebezpečnými odpady - sanační práce ropných úložišť - likvidace vadných nebo odstavených nádrží.

Vývoj modulárních informačních systémů a aplikací: právní informační systémy, zpracování daňových přiznání, finančních analýz, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků...

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Čištění potrubí a kanalizace. Čerpání žump a septiků vč. likvidace odpadů. Stavební a havarijní opravy kanalizace. Revize, zkouška těsnosti a monitorování kanalizací.

Webové stránky Školení v oblasti informačních technologií Rekvalifikace a školení v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb

Pronájem: - vlastních nemovitostí (nemovitosti).