Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Počítače, notebooky a jejich servis. Tiskneme a kopírujeme. Navrhneme počítačovou sestavu, složíme ji a následné spustíme a otestujeme. Doporučíme vhodný notebook.

- Tvorba internetových obchodů na míru - Aktivní podpora obchodní výkonnosti e-shopů - Full-servis e-marketing Pomáháme eshopům pokořit hranice sedmiciferných obratů.

Prodej: -profesionální úklidová technika Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -stěhování -nákladní autodoprava v ČR.

Vyřízení dotace Zelená úsporám. Rychlé dotace na zateplení.

Marketing, reklama, reklamní agentura: - produkce akcí - 3D reklama - grafika - přímý marketing - dětská produkce - multimedia.

-Grafické práce a kresličské práce -Specializovaný maloobchod -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Reklamní činnost a marketing

Laserové gravírování, výroba razítek expres, vazby diplomových a bakalářských, absolventských a maturitnich praci na počkání, výroba vizitek a veškeré velkoplošné reklamy za skvělé ceny, potisk triček, hrnků, puzzle a dalšich reklamních předmětů, tampónový tisk, zlaceni a rytí, výroba rytých cedulí, firemní štítky. Pobočka: - Frýdek-Místek, ...

Salón krásy. Služby: - kosmetika, kosmetické - permanentní make-up - prodlužování řas - ošetření obličeje a krku metodou Myolift, čištění pleti ultrazvukem - kadeřnictví.

Služby: - příprava kompletní projektové dokumentace - jednání s úřady a správci sítí - hrubé zděné stavby, roubenky a sruby - realizace základů - realizace elektro, voda, topení - realizace zahrady - demoliční a bourací práce - poradenství v oblasti realit.

E-shop: - hodinky - šperky - bižuterie - bytové doplňky

E-shop - lonizátory vody, domácí zařízení, ve kterém se pomocí elektrolýzy vody vyrábí ionizovaná alkalická voda, ionizovaná kyselá voda a stříbrná voda - tzv. koloidní stříbro - lonizátory vzduchu, odstraňují účinky záření monitoru počítače, odstraňuje smog, prach v ovzduší.

Reklamní činnost Výroba a potisk reklamních předmětů Grafické práce a tiskoviny

Společnost Dráčata plus s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej triček, polštářů, bryndáků, hrnků a reklamních předmětů s vlastním potiskem.

Areál Malcovna Služby v areálu: - pronájem prostor - restaurace - doplňková výživa - velkoobchod, maloobchod - gastro prodejna - nápoje, drogistické zboží, hygienické potřeby a další - stavební práce - prodej palivového dříví - stříkané izolace.

Úklidové služby: - čistění koberců, sedacích souprav, čištění automobilů - žehlení prádla - úklid domácností. Půjčovna: - čistící stroje Karcher. Prodej: - drogerie.

Správa, údržba a pronájem komerčních nemovitostí.

Nakladatelství pro děti - prodej a e-shop knih a učebnic.

MEDIDIET - dietní poradenství - redukce a úprava stravovacích návyků - léčba stravou v rámci nutriterapie a nutriprevence. Nehtová modeláž - zdobení nehtů tel. 777 177 374 Studio LaDa - liposukce - kosmetika - kadeřnictví - masáže.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - grafické a programátorské práce.

Činnost: - výškové a úklidové práce - čištění prosklených ploch, oken a fasád - tryskání ocelovych, betonových a jinných konstrukcí - čištění FV panelů - rizikové kácení - nátěry ocelových konstrukcí a střech

Služby: - stavební činnost - předprojektová a projektová příprava staveb průmyslových, občanských, bytových a rodinných domů

Služby - poradenství, realizace a kreativní tvorba interiérů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce.

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy, interní systémy - výkonnostní marketing - business poradenství