Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Personální agentura - realizace náboru a výběru zaměstnanců - vedení personální a mzdové agendy zaměstnanců.

Kadeřnické studio - kadeřnické služby.

Designové studio: - návrhy interiérů, exteriérů - výroba nábytku z palet a z dřevěných trámů - povrchové úpravy stěn - betonové stěrky.

Služby: -webdesign. -internetový marketing.

Výroba klíčů, autoklíčů, zámků. Soustružení, frézování. Správa a údržba budov.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Truhlářství, podlahářství

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

Detektivní služby. Ostraha osob, objektů a majetku. Vymáhání pohledávek.

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Jsme perspektivní firma s bohatými zkušenostmi v oblasti internetové reklamy a marketingu. Nabízíme kompletní služby v oblasti tvorby, správy a servisu webových stránek.

Práce, služby: - reprografické, polygrafické, tiskařské - grafické návrhy. Tiskárna. DTP studio.

Nakladatelství, vydavatelství: - odborné stavební časopisy - časopisy o autoturistice - inzertní vysokonákladové časopisy - firemní tiskoviny, specializované katalogy a brožury. Grafické studio.

Dodávka, montáž: -ocelové montované haly-systém LLENTAB -kompletní projektová dokumentace. Základní ocelová konstrukce: -profily tenkostěnné za studena tvarované -kompletně žárově pozinkovaná -spoje-šroubové. Střešní konstrukce: -tvořená příhradovým vazníkem. Provádí: -kompletně izolované objekty -neizolované ...

CATALYSTS RECYCLING s.r.o. se specializuje na výkup katalizátorů s kovovým a keramickým jádrem a filtry pevných částic.

Marketingová agentura: - strategický marketing - brand management - marketingové poradenství.

Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

PZK servis, s.r.o. se zaměřuje na zemědělskou a hostinskou činnost a poskytuje také masérské služby.

NO2NO s.r.o. se zaměřuje na zahradní zavlažování, osvětlení, živé ploty a úklidové služby.

Činnost: - architektonický ateliér - návrhy interiérů.

Správa a údržba nemovitostí - vedení účetnictví - vedení agendy bytového fondu - zpracování vyúčtování - zajištění provádění odečtů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - realitní makléři zprostředkují prodej nebo pronájem všech druhů nemovitostí v oblati Frýdek-Místek, Ostrava.

Konstrukční činnost - konstrukce strojů a částí výrobních linek - zpracování výkresové dokumentace daného výrobku - analýzy výrobků dle skutečných stavů - tvorba 3D dat.