Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Velkoobchod, výroba, maloobchod: počítačové sestavy RENT. Nakonfigurujte si vlastní pc sestavu na www.pcsestava.cz. Dostanete slevu 10%.Napište při objednávce přes e-shop heslo do poznámky "edb".

Návrhy a realizace interiérů v přímé návaznosti na výrobu nábytku. Přestavby bytových jader společně s přilehlými prostory (kuchyně, předsíně, chodby) zpracované v jednom návrhu. Vybavení koupelen a WC, včetně vodo, plyno a elektro instalací. Zajištění stavebních úprav včetně podlah, obkladů a výmalby.

Dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Likvidace obtížného hmyzu, hubení hlodavců, vyklízecí práce na půdách znečištěných holubi, ochrana proti holubům.

Překlady, překladatelská činnost. Výuka jazyků, korektury. Účetnictví.

Kancelář: - Prosenice 8, 75121 Prosenice okr. Přerov, tel: 581226232. Komplexní služby v nakládání s odpady: - likvidace odpadů - vzorkování, chemické, fyzikální a ekotoxické analýzy - zpracování programu odpadového hospodářství.

Připojení na Internet. Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače, PC -příslušentství -tiskárny -skenery -digitální technika -digitální fotoaparáty -playstation -hry.

Služby: - polygrafické - tiskařské.

Velkoobchod, výroba, maloobchod: - počítačové sestavy. Další provozovna: - Ruská 7, Bruntál, tel. 554 713 397.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitosti.

Činnost v oblasti telekomunikací. Zabezpečovací systém. Datové sítě. Elektromontáže.

Tetovací studio: - tetování (tattoo) - bodypaiting. Piercing.

Fotografické služby. Výroba: - šperky - dekorativní předměty.

Písmomalířství. Reklama na fasády budov, firemní štíty. Plošný tisk billboardu a reklamních poutačů. Výroba reklamních cedulí, vizitek, propagačních letáků.

Prodej: - software pro 3D modelování.

Pouze sklad. Distribuční centrum.