Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
RAZÍTKA – COLOP, SHINY, TRODAT samobarvící i dřevěná, do 3 dnů, EXPRES do 24 hod., RYCHLÝ expres do 30 min. Nabízíme razítka: textová, datumovky, číslovačky, kapesní razítka, razítkové tužky, skládací razítka aj. Příslušenství: podušky, polštářky, razítková barva aj. Zhotovíme: Atypické velikosti razítek dřevěná a samobarvící. Zpracování ...

Výroba: - webové stránky - reklamní grafiky.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Služby - webdesign - grafický design.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti - čištění koberců, čalounění.

Dáme Vašemu podnikání tvář. Tvoříme webové stránky, které přesně sednou Vašemu podnikání. Víme, které prvky webu pro své úspěšné podnikání potřebujete. Weby tvoříme s osobním přístupem. Vytvoříme Vaší firmě profil v katalogu firem Seznam.cz a Google. U nás neplatíte nic navíc. Nehrajeme na měsíční poplatky.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti.

Protidrogové centrum. Sdružení pro podporu prevence a práce s drogově závislými.

Mgr. Vladimíra Ptašniková poskytuje psychoterapeutické služby, psychoterapii individuální, psychodiagnostiku osobnosti, psychologickou konzultaci a pomoc při krizové situaci, partnerskou terapie, supervizi.

Slušgy - psychologické poradenství - individuální psychologická péče - umění jednat s lidmi, komunikační dovednosti, sebeprosazení.

Mgr. Lenka Koběrská poskytuje psychologické poradenství a terapie v Bruntále.

Ostraha objektů Provoz PCO s výjezdovou jednotkou Provoz monitorovacího centra Montáž a servis EZS a EPS

Osoblažský cech, z.ú. je společnost podporující vyšší zaměstnanost a zaměstnatelnost v osoblažském regionu.

Chráněné bydlení. Poskytování sociálních služeb..

WONDER WEB spol. s r.o. realizují tvorbu webových stránek, hosting, marketingové kampaně a strategie.

Výroba, prodej - pracovní a profesní oděvy - oděvy pro volný čas - potisk oděvů a textilu - výroba reklamních a oznamovacích bannerů - zakázková výroba nálepek a polepů

Výroba - wolframové a wolframkarbidové prášky - žaruvzdorné kovové prášky Služby - zpracování odpadů, recyklace

Architektonická kancelář. Projekce: - zdravotnické stavby.