Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - vedení daňové evidence - účetnictví - zpracování účetních uzávěrek a mezd - podání daňových přiznání - tvorba a správ webových stránek.

Služby - zpracování dat, písemností - úschova písemností - spisová služba.

Služby - výkup materiálu z tvrdokovu a ostatních materiálů.

Prodejna zbraní, střeliva, obranných prostředků, nožů, optiky, oblečení pro myslivost a doplňků - Zabezpečovací systémy - Bezpečnostní agentura - Pult centrální ochrany (PCO) - Ohňostroje - Podzemní střelnice

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Estetické a vzdělávací centrum, kosmetický salón

Služby - webové aplikace - webové informační systémy.

Izolatérství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Služby - lepení etiket - štítkování - kompletace produktů - ruční lepení krabiček - drobné knihařské a papírenské práce - lepení vzorníků. Nabídka služeb s možností náhradního plnění.

Služby - správa a údržba nemovitostí. Další provozovna - adresa: Branická 573/11, Praha 4.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, ...

Mezinárodní kamionová doprava Česko - Turecko - Řecko Logistika / Skladování / Celní služby Doprava na Balkán Vozíme: potraviny, ovoce a zeleninu, chemikálie, zboží pod teplotou... Máme moderní friga a plachtové vozy Truck transport company Czech - Turkey - Greece Logistics / Storage / Custom service Transport to Balkan We carry: ...

Firma Janků trade s.r.o. provozuje celoroční bitevní arénu v Bruntále, kde si zahrajete paintball s rodinou či přáteli a také se zde můžete na chvíli stát tím pravým závodníkem při adrenalinové jízdě na motokárové dráze nebo ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari. Motokáry: - půjčovna motokár - závodnické vyžití na kryté motokárové trati v ...

Realitní specialistka Krnovsko a Bruntálsko. Realitní služby. Energetické štítky a certifikáty. Přepis elektřin, vody a plynu u dodavatelů. Poradenské služby.

Informační portál. Multimediální agentura - přináší aktuální zpravodajství z Bruntálska a Moravskoslezkého kraje. Služby: - příjem příspěvků od čtenářů - prostor pro firemní reklamu pro klienty - prezentace a propagace regionů v Moravskoslezském kraji.

Pohřební ústav Komplexní pohřební služby: - rakve - kytice - prostory - profesionální personál - diskrétní přístup V případě úmrtí se postaráme o všechny náležitosti, které jsou zapotřebí vyřídit. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec je přirozenou součástí lidského života.

Služby: - tvorba, správa webových stránek - webdesign.