Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pohřební služba Nova. Kancelář Město Albrechtice: - Míru 11, 79395, tel. 554652539 Kancelář Horní Benešov: - Opavská 28, 79312, tel.554749060.

Pobočka. Poradenská a kontrolní agentura: - kontrola docházky - dodržování pracovní doby - kontroly dočasně práce neschopných.

Pobočka. Prádelna: - praní - mandlování - chemické čištění - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Reklama: - samolepky - tisk na textil - cedule, výlohy, bannery - reklama na auta - razítka, vizitky - velkoplošný tisk - ofsetový tisk.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Masérské služby. Masáže: - lávové kameny - havajské Lomi Lomi - thajské olejové.

Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...

Reklamní agentura: - velkoplošný tisk - sítotisk - světelná reklama - potisk textilií - tónování skel - razítka, vizitky.

Realizace komplexních dodávek počítačových a telefonních sítí a výpočetní techniky na klíč. Opravy a modernizace výpočetní techniky. Internet - bezdrátové připojení. Realizace kamerových a zabezpečovacích systémů, domovních rozvodů. Projekční činnost.

Zednické a obkladačské práce. Malířské práce. Úklidové práce.