Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář se zaměřením na náročnou zahraniční klientelu.

Kadeřnictví TREND. Veškeré kadeřnické služby včetně prodlužování a zahuštování vlasů.

S WebDron.cz si můžete vytvořit osobní web, firemní webové stránky nebo úspěšný e-shop velmi levně. V naší nabídce si vyberete z více než 30 000 různých šablon, které jsou rozděleny do tématických kategorií, která se hodí přesně na Vaše podnikání. V naší nabídce najdete přes 30 000 hotových webů, e-shopů - webových šablon, které se přesně hodí ...

Reklamní agentura, reklama, výroba: - grafické zpracování návrhů - vizitky - fóliové nápisy - reklamní polepy automobilů - světelné reklamy - firemní štíty - pískování - reklamní sklo - sítotisk, tampónový tisk, velkoplošný tisk.

Výroba, prodejna, eshop: -razítka. Tiskařské práce. Reklama. Razítka na počkání řezané laserem do gumy - žádné osvitky, flashe apod. Vám při osobní návštěvě vyhotovíme do 15 minut

Výroba, eshop, výdejna: -razítka. Tiskařské práce. Reklama. Tato provozovna slouží pouze jako místo osobního předání internetové zakázky.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Kosmetické ošetření všech typů pleti, mikrodermabráze, chemický peeling, enzym. peeling, galvanická žehlička prodlužování řas, barvení a úprava obočí, líčení, , parafínové zábaly, depilace, lymfodrenáž přístrojová i manuální, ..prodej kosmetiky a drobných bytových doplňků....

Masáže. Lymfodrenáže. Tejpování. Lifting. Baňkování. Akupresura. Moxování.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Činnost: - poradenství při obchodních aktivitách na ruském trhu.

Činnost: - energetické hodnocení budov - energetické posudky, audity - průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) - program NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM - elektrorevize.

Pískování, gravírování, potisk: - reklamní předměty ze skla a porcelánu: - sklenice, džbány, karafy, hrnky, lahve.

Služby, poskytovatel: - připojení k internetu - internetové připojení.

Služby: - nehtová modeláž - prodlužování, zhušťování řas - vizážistika.

Maloobchod, nákup a prodej, servis: - výpočetní technika - počítače, PC/ATX - komponenty PC - kopírky, tiskárny - software - chladiče, karty - monitory, klávesnice, myši - příslušenství.

Architektonický ateliér. Architektonické návrhy: -rodinných domů. -interierů.

Služby: -neinvazivní liposukce. -fotoepilace. -lymfodrenáž. -VacuShape. -Powerplate.