Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -masáže. -rekondiční masáže. -relaxační masáže. -masáž horkými kameny. -dornova metoda.

Chovatelská stanice: -Labradorský retrívr. -Francouzský buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pro psy. Internetový obchod, e-shop: -chovatelské potřeby.

Služby: -kadeřnictví, tel.: 721220331 -kosmetika, tel.: 607677297 -manikúra, tel.: 602474646 -pedikúra, tel.: 602404405 -masáže, tel.: 777844940

Služby - kosmetika, ošetření pleti - masáže - aromaterapie

Interiérové studio Návrh, výroba, realizace interiérů - kuchyně - koupelny - skříně - dveře - skleněné stěny, zastřešení

Služby - vývoj software - SEO optimalizace - webdesign - správa sítí

Služby - finanční poradenství - software, hardware poradenství

Služby - komplexní marketing pro střední a menší firmy - internetový marketing - webdesign, copywriting

Fotografické práce, fotoslužby: - reklamní fotografie - svatební foto - rodinné události - fotografické reportáže - tabla - průkazové foto, portréty - foto pro modeling - fotobooky.

Fotografické práce, fotoslužby: - dětské portrétní foto, seriály - svatební foto - rodinné foto - fotografické reportáže - tabla - průkazové foto, portréty - foto pro modeling - fotobooky.

Dovolte, abychom se Vám krátce představili. Oba jsme posledních sedm let pracovali pro realitní kanceláře. Nyní nastal čas, kdy jsme se rozhodli využít nabytých znalostí a zkušeností, osamostatnit se a začít si budovat vlastní „ZNAČKU“. Tu chceme založit zejména na takových hodnotách, jako je spolehlivost, důslednost a poctivost ve vztahu k našim ...

Služby: - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů - masáže rukou, nohou - parafinové zábaly.

Tiskové služby: - laminování - kroužková vazba. Výroba razítek (razítka). Výroba, tvorba, údržba, správa: - internetové, webové stránky - e-shopy.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality. Služby: - správa obchodních domů PRONTO (F-M) a PERMON (Havířov). Developerská činnost.

Výroba, prodej: - popcorn - cukrová vata - ledová tříšť Provoz, pronájem: - skákací hrady

Služby: - bezdrátové připojení k internetu

Prodej, e-shop, bazar, servis: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - fotoaparáty Výroba software na zakázku.