Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - bezdrátové připojení k internetu

Prodej, e-shop, bazar, servis: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - fotoaparáty Výroba software na zakázku.

Služby: - webdesign - vývoj software - internetové obchody

Psychologická ambulance. Zařízení klinické psychologie. Psycholog, psycholožka.

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické poradenství a pomoc při výchově a vzdělávání dětí, žáků a studentů ve věku od tří let do ukončení vzdělávání.

Vývoj, aplikace: - ekonomický software (SW) - informační systémy pro řízení firem a organizací (firemní informační systémy). Účetní firma: - vedení, zpracování učetnictví.

Fotoateliér: - fotografické služby, fotografování.

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Zeštíhlovací studio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňování celulitidy, poporodních žilek (strií) - odbourání podkožního tuku - lokální zeštíhlení - masáže - celotělové zábaly - vyhlazování vrásek. Kosmetické studio, kosmetika, welness.

Renovace: - tonery, cartridge, kazety. Maloobchod, prodej: - spotřební materiál k inkoustovým, laserovým tiskárnám. - tiskárny - výpočetní technika, počítače (PC) - komponenty, příslušenství k počítačům.

Billboardy na míru. Výroba konstrukcí reklamních nosičů. Realitní služby. Grafické služby: - velkoplošná grafika - grafické návrhy - grafika pro tiskoviny.

Turistické informační centrum, infocentrum: - turistické informace z Beskyd,

Málonákladová tiskárna. Služby: - velkoplošný tisk - velkokapacitní kopírování - expresní digitální tisk.

Reklamní činnost, reklama, reklamní agentura: - reklamní práce - vizitky, pozvánky - potisk dárkových, reklamních předmětů - výroba razítek, razítka.

Reklamní agentura: - organizace sportovních a společenských akcí - marketingová strategie firem - reklama a její výroba - propagační předměty - návrh, výroba - polepy aut - golfové a lyžařské kurzy - ohňostroje.

Alternativní medicína, léčitel: - diagnostika - masáže - produkty čínské a tibetské medicíny - měření energetických drah - energetické působení.

Vývoj, tvorba: - internetové obchody, e-shopy - SEO optimalizace.

Cestovní agentura: - zájezdy do celého světa pobytové, poznávací, wellness, golf, plavby lodí, zimní lyžování. Prodej: - kosmetické zboží. Kosmetika: - kosmetické služby pro všechny věkové kategorie - bezbariérový přístup - ošetření (manuální a přístrojové) - chemický peeling - mikromasáž očního okolí - trvalá na řasy - ...

Tvorba: - webové stránky. Web design. Internetový Marketing. Seo Optimalizace.