Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Fotografické služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Výroba, obchod a služby jinde ...

Poskytujeme finanční půjčky oproti zástavě. Zastavujeme zlato, stříbro, telefony, fotoaparáty, kamery, televizory, notebooky, tablety, jízdní kola, bílé zboží a jiné. Vykupujeme zlato a stříbro za výhodné ceny.

Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Služby: - tvorba internetových prezentací, webových stránek - tvorba e-shopu - správa vytvořených internetových strávek - webhosting.

Hostinská činnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Realitní činnost Oceňování majetku pro věci nemovité

Skládka, nakládání s odpady. Svoz, likvidace: - komunální odpad - separovaný odpad - ostatní odpad - nebezpečný odpad NO - přeprava NO - roztřídění a zajištění zneškodnění NO - separace odpadu - odběr kompostovatelného odpadu. Výroba, prodej: - kompost-hnojivo - zeminový substrát. Doprava, autodoprava: - nákladní (s ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik ...

Homeopatické poradenství. Masáže - relaxační, sportovní a čínská tlaková masáž, čínská masáž nohou An Mo. Aurická typologie. Svíčkování uší. Prodej výrobků TianDe. Prodej minerálů, solných svícnů, aromatických a ušních svíček. Prodej organických čajů.

Služby: - foto, kompletní služby od nafoceni (svatby, kulturní, společenské, sportovné akce, produktové foto) po hotové foto od bežných rozměrů i velkoformátů - fototisk, velkoformátový tisk.

Překladatelská činnost: - překlady (i soudně ověřené) - čeština-němčina, němčina-čeština, - nizozemština (holandština, vlámština) - čeština. Soudní tlumočnice jazyka německého.

Realitní činnost: - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Česka podiatrická společnost Pedikúra (přístrojová pedikúra, masáže chodidel, nehtová protetika, ortonyxie - rovnání nehtů kostka Arkády, silikonové meziprstní korektory, reflexologie chodidel, tejpování vbočeného palce). Manikúra, modelace nehtů. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Velkoobchod ...

Pobočka. Služby: - design studio, webdesign - výroba internetových stránek a aplikací.

• DTP - GRAFICKÉ NÁVRHY (počítačová grafika i kresby) • LOGOTYPY a corporate identity MANUÁLY • DIGITÁLNÍ málonákladový ČB i BAREVNÝ TISK • VELKOPLOŠNÝ EXTERIÉROVÝ TISK (bannery - plachty, panely, velkoplošné PVC samolepky . . . ) • VAZBY DOKUMENTŮ - drátěná (kovová), V1 (skobičková) • LAMINACE za tepla i za studena • OŘEZY DOKUMENTŮ el. ...

Masáže sportovní, klasické, indické, medové, aroma

Velkoplošný tisk. Tvorba reklamy. Hlavní činnosti - reklamní plachty - polepy výloh a aut - velkoplošný tisk - tísk na magnetické folie - tisk vizitek - výroba vlajek a tisk na canvas - tisk tapet a fototapet.

Masáže sportovní, regenerační, lymfatické, reflexní obličeje i chodidel, ajurvédské, a další

Pořádání kurzů, rekvalifikace, vzdělávání. Zprostředkování zaměstnání a poradenství pro trh práce.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby. Kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Stříhání, barvení, melírování.

Služby překladatelské: - překlady z a do němčiny (specializace na německý jazyk) - technické překlady (stavebnictví a strojírenství) - obecné texty - novinové články - reklamní prezentace - obchodní dopisy - technika - obecně (manuály, příručky) - historie, umění, cestovní ruch, gastronomie.

Poskytujeme tyto služby: pedikúra základní, spa, balbcare, thajské masáže nohou, parafínové zábaly, depilace nohou, reflexní terapie.

Nanonástřiky speciálních funkčních suspenzí.