Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Maloobchod, prodej, servis, oprava: - školní a kancelářské potřeby - spotřební materiál. Služby: - černobílé kopírování - barevný tisk - kroužková vazba - laminování.

Pobočka. Centrum energetických a informačních služeb. Služby: - energetické audity - energetické štítky budov - odborné posudky (tepelné čerpadla, kotle spalující biomasu) - specializovaná měření - termovizní, emise, energorozvody.

Služby: - fotoateliér - fotografie - zpracování digitální fotografie - DTP studio.

Reklamní činnost: - pronájem reklamních ploch, billboardy, bigboardy, štítové stěny, navigační reklamní plochy na sloupech VO, přenosné reklamní panely, reklamní plochy na prostředcích MHD a kamionech, citylight vitríny aj. - tisk

Služby: - rekondiční masáže - relaxační masáže - medové, skořicové zábaly - klasické masáže - lymfodrenáž - baňkování.

Architektonická kancelář, architekt. Projekce, projektování, projektant: - stavební, staveb.

Služby: - kosmetika, kosmetické služby - aromaterapie celého těla - masáže.

Reklamní studio. Výroba, zprostředkování: - komplexní reklamní činnost - reklamní, firemní vlajky - vizitky, bilboardy, grafická loga - reklamní předměty - potisky.

Grafické návrhy. Tisk laserem. Dodávka reklamních předmětů.

Prodej: - erotické zboží a služby.

Kosmetické služby - regenerace pleti, ošetření mastné pleti, pigmentové skvrny, pleť s rozšířenými žilkami, masáže dekoltu lávovými kameny, barvení a korekce očí, péče o ruce, intimní život, masáže, lékařské výkony.

Kadeřnický salón. Služby: - kadeřnictví, kadeřnické služby - holičství. Sídlo firmy: - Jiráskova 491, Frýdek-Místek.

Specializujeme se na odborné i obecné, vysoce kvalifikované překlady z a do němčiny. Překlady z němčiny do polštiny, ruštiny, angličtiny a jiných jazyků. Dále nabízíme službu konsekutivní i simultánní tlumočení z němčiny do češtiny a naopak.

Česká pošta. Služby: -poštovní.

Česká pošta. Služby: -poštovní.