Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba: - internetové stránky - redakční systémy - e-shopy - portfolia pro fotografy - stránky pro realitní kanceláře - internetové portály.

Sportcentrum, fitnesscentrum. Fitcentrum: - posilovna - solárium - masáže - myostimulátor.

Služby: - reklamní a marketingová činnost. Reklama a marketing. Prodej služeb a produktů firmám a rozesílání e-mailových nabídek.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Nabízíme komplexní softwarové řešení pro naše zákazníky, včetně služeb spojených s jejích provozem. Razíme profesionální a zároveň přátelský přístup. Aplikace vyvíjíme pro operační systém Linux/MS Windows.

Reklamní agentura, reklamní a grafické studio. Sítotisk, velkoplošný tisk, tiskárna.

RIO Media, a.s., provozuje nejrozsáhlejší optickou síť nové generace v České republice a patří mezi tři největší poskytovatele elektronických komunikací pro domácnosti.

Kadeřnictví, kadeřnické služby. Holičství. Pedikúra.

Kadeřnictví: - dámské - kadeřnické služby.

Komisní prodej, bazar, výkup, nákup, prodej: - použité oděvy, spotřební zboží - elektronika.

Tvorba: - webové stránky - www stránky.

Reklamní agentura, reklama: - potisk tašek, propisek, triček, čepice, pracovních oděvů.

Logistické služby, logistika. Skladování zboží.

Grafické studio a DTP práce, grafické návrhy, tvorba: - katalogy -.brožury - inzerce, formuláře - kalendáře - reklamní tiskoviny - corporate identity - logotypy, webové stránky - tiskové služby.

Vydávání, tisk - noviny. Regionální týdeník HORIZONT.

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.

Služby: - zajištění kompletní reklamy od vizitek až po spoty do rádií - billboardy, štítové stěny, mosty, tisk polepů, výroba.

Umělecká a modelingová agentura. Organizace společenských a kulturních akcí.

Reklamní agentura: - komplexní reklamní práce, reklama - velkoplošný tisk.

Dodávka, prodej, instalace, vývoj, výroba: - software - SW - program na sledování návrhů na insolventní řízení.