Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba - reklamní magnety E - shop - permanentní magnety - magnetové upínače - magnetické kapalinové filtry - břemenové magnety - feritové magnety Kovovýrobavýroba - magnety

Svatební agentura Půjčovna - společenské a svatební šaty

Pronájem, provoz, servis: - výherní hrací automaty.

Aranžérské práce: - vazba a aranžování sušených květin - ruční psaní blahopřání, plakátů, transparentů - návrhy loga, letáků. Řemeslnické práce: - tapetování.

Architektonický ateliér. Projekce, projektant: - stavební - interiéry.

Pobočka. Pronájem: - bytové, nebytové prostory, výrobní haly. Půjčovna, pronájem: - stroje, zařízení.

Počítačová firma. Služby: - Internet provider, připojení k Internetu bezdrátové, mikrovlné - webdesign, tvorba webových stránek - webhosting - správa, správce serveru.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - moderní účesy pro každou příležitost - melíry a to i kombinované barevné melíry - přelivy, barvení a odbarvení - žehlení vlasů - trvalé ondulace, zábaly - foukaná, vodová ondulace - veškeré možné druhy účesů - společenské a svatební ...

Svatební salon, půjčovna svatebních šatů: - svatební šaty a doplňky - pánské obleky a doplňky - šaty pro družičky a družby - šaty do tanečních - konfirmační šaty - šaty ke svatému příjmání - šaty pro plesovou sezónu - společenské šaty na plesy apod. Švadlena, zakázkové šití: - svatební šaty na míru, na zakázku. Provozovna: - ...

Počítačová firma. Dodávka, prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - software a hardware. Správa, správce: - počítačových sítí, počítačové sítě.

Reklamní agentura, reklama: - komplexní reklamní činnost - nápisy na automobily, plachty - polepy vozidel - reklamní tabule - firemní značení - transparenty - letáky. plakáty - vizitky - grafické značky, loga.

Služby: - masáže klasické, sportovní, rekondiční - japonská masáž SHIATSU (šiatsu)..

Masérské a regenerační služby. Akreditovaný poradce pro Čínskou medicínu.

Realitní agentura. Nákup, prodej, zprostředkování prodeje: - nemovitosti, průmyslové objekty, komerční objekty - bytové objekty, byty, chaty, rekreační objekty - pozemky.

Služby: - holičství - kadeřnictví, kadeřnické služby.

Projekční činnost, projekce: - technická zařízení budov - voda, topení, ústřední topení, vytápění, plyn, kanalizace.