Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
E - shop - nálepky na zeď E - shop - svítidla E-shop - kancelářské potřeby E-shop - židle, stoly - sedací vaky E-shop - nálepky na zeď E - shop - bytový textil - židle, stoly - svítidla - domácí potřeby - židličky a lehátka pro děti - kancelářské potřeby - nálepky na ...

Inzertní realitní servery Výroba - www stránky

Výroba, služba: - předtisková příprava kovolistů - grafické zpracování, návrhy - kovolisty pro grafické firmy - možnost tisku - osvit CTP - grafické studio.

Poradenství, konzultace: - v oboru strojírenství.

Prodlužování řas Modeláž nehtů - p - shine - parafínové zábaly - manikúra - pedikúra

Veřejná výzkumná instituce. Ústav systémové biologie a ekologie. Vědecký výzkum zaměřený na analýzu dynamiky přírodních systémů. Experimentální ekologické pracoviště. Pokusné skleníky.

Realitní kancelář Realitní kancelář

Taxislužba Solárium Provoz - fitness

Společnost pro canisterapii a osobní asistenci.

Kosmetické služby. Kosmetický salón.

Stolařské a truhlářské práce Prodej - kuchyňské elektrospotřebiče Návrhy - interiéry Výroba - kuchyňské linky (zděné a klasické) Zednické práce

Fotografické služby Reklamní činnost

Provozovna ostravské firmy. Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika, PC, počítače - splátkový prodej PC, hardware, software - záruční a pozáruční servis tiskáren, tiskárny - datové sítě, komunikace, routing. Servisní linka: - Po-Ne 8-20 - tel. 605280959, 603184183. Sběrna: - výroba razítek, razítka.

Čištění: - koberce, koberců, čalouněného nábytku, nábytek strojem KÄRCHER. Půjčování, pronájem: - mycí, čistící stroje KÄRCHER.

Angličtina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina

Smíšené zboží Testování - měření - analýzy - kontroly

Tisk Grafická úprava tiskovin

Videostudio Tisk - polygrafie Vydavatelství Rozmnožování - nahrané nosiče - CD - MC - VHS - DVD

Krby na klíč Interiéry na klíč Koupelny na klíč

Fotografování - děti - mazlíčci - rodiny - svatby