Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Sítotiskové technologie. Výroba, potisk: - reklamní předměty - trička, pracovní oděvy, kalendáře. Reklamní agentura: - sítotisk - potisk na reklamní předměty - tampónový (tamponový) tisk - vizitky, tiskoviny - DTP studio.

Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Společnost AdWraps s.r.o. vyrábí polepy větších ploch, výlohy, stěny, stánky apod.

MAT reality, s.r.o. je realitní kancelář.

Poradenství: - obchodní veřejné soutěže - výběrová řízení - mikroekonomické anylýzy - makroekonomické anylýzy - poradenství v oblasti financování investičních projektů. Obchodní činnost.

Reklamní agentura Ostrava. Komplexní služby v oblasti reklamy. Grafické studio.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.

Ateliér Foto a Video Vám zhotoví fotografie: ateliérní a dokladové, reklamní, rodinné, Foto reportáže. Také Vám zařídíme video práce, svatební video, rodinné videosestřihy převod VHS na DVD.

Realitní činnost - prodej: -byty v apartmánovém domě, součástí vlastnictví apartmánu bude i adekvátní díl bazénu, sauny a parní lázně.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Velkoobchod, maloobchod: - trička. Flock: - elektrostatické nanášení textilní střiže na různé povrchy materiálů.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.