Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost FK Sales & Investment Group s.r.o. Vám pomůže komplexně při prodeji Vašeho majetku, zajistí konkrétně: Prodej strojů a zařízení Oceňování majetku při prodeji Prodej podílů a firem Prodej zásob Nespotřebované zásoby Prodej přes aukce Prodej nemovitosti

Reklamní agentura. Reklamní práce. Výroba: - foliové nápisy - reklamní poutače - polepy automobilů, autoplachet - výroba plastického písma - tisk vizitky, pozvánky.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplňky stravy - Dietprotein - dieta KetoFit pro ženy. Realitní činnost, zpracování znaleckých posudků. Účetní služby. Finanční poradenství - hypotéky, pojištění. Výživový poradce - Studio zdravé výživy.

Regenerační masáže. Masáže lávovými kameny a klasické masáže. Prodej potravinových doplňků.

Masáže, kosmetika, koupele - masáže lávovými kameny, baňkování - kosmetické ošetření pleti - koupele v dřevěných kádích.

Fotograf, fotografické práce - portréty, svatby, rodinné fotografie.

Služby: - masáže - Kolibové Balanční Technika (KBT) - přístrojová lymfomasáž.

Salon White Rose nabízí: - nehtové studio, modeláž nehtů - pedikúra - kadeřnictví.

Činnost: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Činnost: - likvidace kovového šrotu - návrh, montáž veřejné LED osvětlení, xenonové pouliční osvětlení - dodávka čistíren odpadních vod, ČOV - dodávka víceúrovňový systém parkování, multigaráž.

Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, železo, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.

Sabina Vetrová provozuje salón, kde nabízí služby: - maderoterapie - pedikúra - kadeřnictví

Společnost ZIROS SECURITY s.r.o. zajišťuje ostrahu budov, bytů, domů, sklepů, areálů a spousty dalších nemovitostí. Náš vyškolený tým Vám pomůže i na sportovních, kulturních, společenských akcích.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - luxusní svatební šaty španělské značky Jesus Peiro.

Zastavujeme, vykupujeme za maximální možné ceny. Profesionální přístup, jsme na trhu 4roky. Máme největší nabídku elektroniky, mobilních telefonu a dalších ve městě.

Společnost Hrtus & Partner s.r.o. zajišťuje úklidové služby, ostrahy objektů, aquaclean.

Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.

Párty stany Drobek jsou ideálním řešením pro každou příležitost za každého počasí - naše půjčovna Vám zajistí pronájem párty stanů na zahradní oslavy, svatby, dětské dny, koncerty i festivaly. Jsme zde pro zákazníky z Ostravy, Frýdku-Místku a celé Moravy.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Agentura Leemon Concept je českou reklamní a marketingovou agenturou, která je na trhu od roku 2008. Svým původem a znalostí českého prostředí, řízením a podporováním výjimečných osobností dokáže připravovat a realizovat efektivní integrované kampaně. Samostatné divize v rámci Leemon Concept garantují odbornost ve všech oblastech marketingu, ...

Odvoz a likvidace odpadních vod a fekálií septiku, žump, čov, tukových lapolů. tlakové pročištění odpadů. Fekálové služby vozidlem LIAZ S706 8m3, délka hadic 30m i více. Doprava peletek.