Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Projekční kancelář: - projekční služby.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Tiskové služby: - potisk triček, textilu - potisk papíru - vizitky, visačky, obálky - sítotisk - nažehlovačky, nažehlování. Výroba: - samolepky.

Úklid novostaveb. Výkopové práce . Montáž a demontáž lešení.

Bezpečnostní agentura: - kontrola zaměstnanců na nemocenské - fyzická ostraha objektů a majetku - fyzická ochrana osob - detektivní služby.

Tiskárna, tisk: - práce na čtyřbarevném ofsetovém stroji - grafika - výsek.

Realitní kancelář: - pronájem kanceláří, skladů. Kancelář: - Vinařického 940/20, Ostrava - Přívoz.

Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Vydávání časopisu, který je určen pro děti z dětských domovů a dalších zařízení ústavní výchovy.

Komplexní reklamní služby. Výroba: - obří nafukovadla - světelná reklama - orientační systémy-pro budovy, města - malby na fasády - grafické návrhy - tiskoviny-prospekty - výstavní kóje. Interiéry: - komplexní vybavení. Pronájem: - obří nafukovadla - héliové vzducholodě - reklamní plochy. Vyřezávání fólií na plotru.

Kadeřnictví Martina. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Budovatelská 291, Bohumín - Záblatí.

Překlady a tlumočení: - angličtina, španělština, němčina, polština, francoužština a další.

Překlady, překladatelská činnost v těchto jazycích: - angličtina, němčina, španělština, ruština.

Kadeřnictví Šárka. Kadeřnické služby: - pánské, dámské, dětské - svatební účesy.

Kadeřnictví Quatro. Kadeřnické služby.

Kadeřnický salón Gabriela. Kadeřnictví.