Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví Look. Kadeřnické služby. Pánské, dámské stříhání.

Reklamní služby, reklama. Výroba, prodej: - reklamní tašky včetně potisku. DTP a grafické studio.

Rehabilitační centrum. Služby: - lymfodrenáž - neinvazivní liposukce - masážní terapie - liposukce.

Prodej, servis, oprava, vývoj: - ekonomický software, programy.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Reklamní agentura. Reklamní služby. Grafické práce. Letáky, vizitky, termopotisk textilu, svatební oznámení. Sídlo firmy: - Havířská 1344/39, Karviná - Nové Město.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, byty, pozemky, komerční prostory, chaty, novostavby. Výkup nemovitostí za hotové. Výměny bytů. Sídlo společnosti: - Hasičská 930/53, Ostrava - Hrabůvka.

Estetické studio: - péče o ženy. Neinvazivní mezoterapie - neinvazivní odbourávání tuků: - odstranění nebo snížení celulitidy, nadváhy - odstranění a vyhlazení vrásek - odstranění pigmentačních skvrn na pokožce. Injekční lipolýza. Botulotoxin. Kosmetické služby. Permanentní make up. Lymfodrenáže.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nájem, koupě, prodej: - byty, rodinné a činžovní domy - rekreační objekty, chaty, chalupy - garáže - komerční objekty - pozemky.

Outsourcing internetových aplikací. Programování na zakázku a programování e-shopů. Vývoj a správa internetových portálů, grafické práce. Flash aplikace. Vývoj desktop aplikací.

Soukromá bezpečnostní služba. Služba: - ochrana osob - ostraha-objekty, stavby.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - optimalizované systémy malých a středních energetických zdrojů - informační systémy pro ekologii - optimalizace zkoušky elektrických odlučovačů. Koncepce, studie, odborné posudky, odborné překlady: - služby v oblasti průmyslu, energetiky, státní správy, životního prostředí. Stavební činnost, ...

Správa a realizace - počítačové sítě.

Webdesign studio. Služby: - tvorba - internetové stránky, e-shopy, internetové obchody, firemní identity - webhosting - SEO (optimalizace pro vyhledávače).

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby.

Práce: - úklidové - výkopové.

Překlady, překladatelská činnost z/do: - českého, anglického, polkého, španělského jazyka Tlumočení obchodních jednání v sídle Vaší firmy. Tlumočení jednání na výstavách a veletrzích. Konsekutivní tlumočení na prezentačních akcích.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Studio pro ženy: - tvarování postavy - odbourávání podkožního tuku a celulitidy za pomocí speciálních strojů. Easytone - rekondiční křesla. Fitvibe - vibrační plošina. Vacushape. TriPollar - liposukce bez jehel a skalpelu. Body Roll - cílená hluboká intenzivní masáž válečky. Masáže, masérské služby.

Služby: - čerpání a odvoz fekálií - čištění kanalizace - kosení trávy - čištění koberců a čalounění - úklidové služby - zimní údržba komunikací - technické služby. Výroba, opravy: - lavičky.