Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč - stavební projekce - stavební dozor. Specializace na dřevěné lepené a vazníkové konstrukce, krovy, střešní krytiny. Pronájem: - nebytové, skladové prostory.

Kadeřnictví, holičství: - dámské - pánské. Kadeřnické služby.

Kadeřnické služby. Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Kosmetické služby: - kosmetika, depilace, líčení - pedikura - manikura, modelace nehtů, parafínové zábaly - Vacupress.

Kadeřnický salón. Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Služby: - dezinfekce (desinfekce) - dezinsekce (desinsekce) - deratizace.

Realitní kancelář. Stavební činnost.

Relaxační centrum. Služby: - kadeřnictví, kadeřnické - kosmetika, kosmetické - pedikúra - manikúra a nehtová modeláž - masáže, masérské - fyzioterapie.

Poskytování překladatelských služeb v oblasti anglického, německého a polského jazyka. Překlady: -angličtina, polština, němčina.

Úklidové práce pro komerční a průmyslové objekty, bytové domy, kanceláře, zdravotnická zařízení, domácnosti, mytí oken, výloh, čištění koberců a ostatní úklidové služby.

Soudní tlumočník a překladatel. Překlady, tlumočení. Specializace na tlumočení: - právních a obchodních jednání, přednášek, konferencí. Jazyky: - bosenština, chorvatština, srbština.

Reklamní agentura: - řezaná samolepící reklama - světelná reklama - signmaking - firemní tiskoviny - velkoplošný tisk - reklamní dárky, předměty - tiskové služby. DTP studio.

Realitní kancelář, zprostředkujeme prodeje Vašeho bytu, rodinného domu, pozemku či jiné nemovitosti. Zdarma připravíme kupní smlouvy, znalecký posudek, zajistíme financování vlastním hypotečním pracovníkem. Máme širokou databázi poptávajících klientů. Centrála: Dlouhá třída 461/3, 736 01 Havířov - Město

Správa počítačových sítí. Kamerové, zabezpečovací systémy. Síťové služby.

Kadeřnictví. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů.

Návrh, realizace interiérů. Architekt.