Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Milan Kalakay se zabývá tvorbou webových stánek.

Mgr. Monika Zavadilová zajišťuje čištění koberců, čalounění a matrací.

Deratizace: -hubení škodlivých hlodavců, myši, krysy, potkani, aj. -deratizace ploch ovocných školek, sadů. Desinsekce: -hubení obtížného hmyzu, šváby, mravenci, rybenky, mouchy -desinsekce králíkáren, chlívků, drůbeže proti ektoparazitům -aplikace postřikem, aerosolem, dýmovnicemi. Desinfekce: -hubení virů a ...

Svatební salón. Velkoobchod: -svatební a společenské šaty. Půjčovna, prodej: -svatební šaty-více než 100 klasických i extravagantních modelů, prodej také na dobírku -pánské obleky a doplňky-svatba, ples, promoce, pohřeb -šaty pro družičky, do tanečních, k svatému přijímání, plesy -svatební ozdoby na auta, voničky, ...

Deratizace, dezinfekce (desinfekce), dezinsekce (desinsekce), likvidace: - plísní - sršní a vosí hnízda. Hubení hlodavců (myší, podkanů, krys), mravenců, pavouků, komárů. Likvidace štěnic. Drobné stavební práce. Dokončovací stavební práce. Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Služby: - fotograf - reportážní fotografie - svatební foto - fotografování dětí.

Pronájem: - kamerové jeřáby - dálkově ovládané kamerové jízdy - kamerové slidery - dálkově ovládané kamerové hlavy Služby: - grafika - grafické návrhy - polepy pomocí plotrových fólií

Petr Malec nabízí služby: - online marketing - SEO analýza - copywriting.

Našim cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti informačních technologíí, které zahrnují servis výpočetní techniky, vývoj webových aplikací, poradenství, správu sítí a mnohé další.

Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty, doplňky pro nevěsty - šaty pro družičky i pro svaté příjímání - šaty do tanečních - smokingy, pánské, chlapecké obleky - společenské šaty. Prodej: - snubní prsteny - svatební oznámení - svatební, plesová bižuterie - voničky.

Svatební Salon Vanessa s dlouholetou tradicí poskytuje kompletní služby a servis pro svatební páry. - šití svatebních i společenských šatů dle přání - úprava svatebních šatů na míru - společenské šaty - svatby, plesy, večírky - šaty pro družičky, na svatební přijímání - chlapecké obleky - doplňky - bižuterie, čelenky, ozdoby do ...

Zastavujeme, vykupujeme za maximální možné ceny. Profesionální přístup, jsme na trhu 4roky. Máme největší nabídku elektroniky, mobilních telefonu a dalších ve městě.

Pohřební služba. Komplexní pohřební služby zajišťujeme ke spokojenosti zákazníků již 43 let. Důstojnost, pieta a citlivý přístup byl vždy naší prioritou.

Mgr. Marcela Demková je soudní překladatelka a tlumočnice, překládá z a do španělského jazyka.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Společnost Depos Horní Suchá, a.s. zajišťuje nakládání s odpady, skládka, skladování a likvidace nebezpečného a komunálního odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů. Doprava: - nákladní, velkokapacitní kontejnery.

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Ostraha majetku a osob -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Služby soukromých detektivů

Úklidové služby. Stěhování, likvidace pozůstalostí. Hodinový manžel. Rekonstrukce bytových jader.

Jsme Společnost Denamar Consulting Services s.r.o., zkušení asistenti se smyslem pro hladký průběh vízové procedury a důrazem na bezchybné zvýšení šance úspěchu s jakoukoli imigrační službou. Toto umožňujeme firmám i jednotlivcům.