Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Obchodní centrum. Supermarket. Prodej: - potraviny - ovoce - zelenina - drogerie - sportovní potřeby - krmivo pro domácí zvířata - průmyslové zboží.

Služby: - internetové připojení - televize - kompletní IT služby a servis

Salon Dog´s point - psí salon - koupání, stříhání srsti a drápků. Další provozovna: - Holasická 21A, Opava.

Služby - outsourcing - marketing - generické léky, nutriční výživa.

Oprava, servis: - výpočetní technika Služby: - vzdálená správa PC.

Polygrafická výroba, prodej: - tiskopisy hospodářské: - ekologické, přímopropisující - kalendáře: - stolní i nástěnné - diáře: - měsíční, týdenní, denní - dětský sortiment: - omalovánky A5, A4 - rozvrhy hodin, diplomy - pexesa, papírová domina, vystřihovánky - doplňkový sortiment: - kostky, vrtule, telefonní ...

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Služby - čištění a úklid interiérů - malířské práce - úklid po malířích - mytí oken, výloh - stěhování.

Služby: - tržní odhady nemovitostí - kompletní servis při pronájmu, prodeji a správě nemovitostí

Činnost: - IT služby - cloudové služby - připojení k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilní telefony Reklamní a marketingové služby.

Provoz, pronájem: - pouťové atrakce - kolotoče

Prodej: - dentální materiály - nástroje a přístroje pro stomatologii

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky. Pronájem společenského zrcadlového sálu: - kapacita 50 osob - místo pro konání: svatební hostiny, firemní setkání, rodinné oslavy, rauty.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly

Úklidové služby. Čištění sedaček a koberců, mytí oken, uklid kanceláří, bytů, domů a nebytových prostor.Prodej čističe energie HAA9.Generální předvánoční úklid.

Služby: -webdesign -implementace šablon pro publikační systém Wordpress -internetové aplikace

Provozování a pronájem: - nafukovací atrakce - dětská autíčka - dětské kolotoče. Pronájem nafukovacích atrakcí, hradů atd...

Prádelna, praní: - osobní prádlo - záclon, závěsů - výrobky z dutého vlákna - ovčí deky - atypické věci (velké záclony, ložní prádlo) - montérky, ručníky, utěrky - opravy pracovních oděvů - žehlení a mandlování. Šití ubrusů, záclon, závěsů i ložního prádla na zakázku.