Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Návrhy a realizace: - interiéry. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, postele, židle, ...).

Nehtový design, manikúra Loretta salón. Stále krásné nehty a pěstěné ruce - to je přáním každé ženy. Nově jsme pro Vás připravili Nehtové studio, kde Vám nabízíme "Nehtový design, profesionální manikúru a wellness program pro Vaše ruce" Pro práci jsme si vybrali vysoce kvalitní produkty německé firmy CATHERINE NAIL COLLECTION, jejíž produkty ...

TISK WEB GRAFIKA Pobočky: - Krnov, Nádražní 2 - tel.: 554615140 - e-mail: krnov@retisgroup.cz

Kosmetika, kosmetické služby. Barvení řas, obočí. Depilace. Masáže. Pedikúra.

Kopírovací práce CANON: - černobílé - barevné-laser - kopírování na barevný papír do A3. Tisk až do A1 černobílý a barevný Tisk kalendářů, fotek do formátu A1 Laminování: - až po formát A3. Vazba diplomových prací Kroužková vazba Potisk hrnků, trik, polštářů, plátna

Úklidové služby. Ruční mytí vozidel: - čištění interiérů - čištění klimatizací - renovace autolaku - ošetření kožených a plastových doplňků interiéru. - drobné řemeslné opravy

Akreditovaná zkušební laboratoř stavebních hmot a materiálů. Zkoušení zemin, betonu, živic. Zkoušení těsnosti kanalizací, inspekce kanalizací kamerou. Jádrové vrtání železobetonu do profilu 500 mm. Sanace šachet a poklopů revizních šachet kanalizací.

Služby v oblasti logistiky. Recyklace: - obalové materiály. Obálkování: - kompletace.

Dotace. Inženýrská činnost. Provozovna: Kravařská 9, Ostrava, Mariánské Hory

Jsme držiteli ISO 9001 (Bureau Veritas). Služby v oboru: - deratizace - dezinfekce - desinsekce. Pokládání nástrah proti hlodavcům. Hubení obtížného lezoucího a létajícího hmyzu. Fumigace napadených prostor a zásob přípravky T+. Plynování napadených prostor: - mlýny - kyanovodíkem - komodity, zásoby - fosforovodíkem. Projekty ...

Tvorba: - software na zakázku. Grafické práce.

Realitní manager: - Zprostředkování prodeje, pronájmu rodinných domů, bytů, nebytových prostor a pozemků. - Výkupy nemovitostí, - Výstavba odínných domů na klíč ( nízkoenergetické domy včetně projektové dokumentace). - Vypořádání restitučních nároků, - Nákup a prodej orné půdy.

Výroba, velkoobchod, internetový prodej, E-shop: - kalendáře - nástěnné, stolní, tříměsíční, daňové, poznámkové, plánovací, na zakázku - diáře - denní, týdenní, kapesní, na zakázku - novoročenky - kožené zboží - kožené peněženky, klíčenky, dokladovky, kožené aktovky a kabely - reklamní tašky s potiskem i bez potisku - papírové, ...

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Projektová, architektonická, inženýrská činnost. Sídlo firmy: - Mánesova 78/23, Opava.

Ostraha majetku a osob Bezpečnostní agentura s pultem centralizované ochrany - nepřetržitý provoz montáže zabezpečovacích a kamerových systémů EZS, EPS, CCTV

Prodej, montáž a servis - klimatizace - solární panely - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - chladící boxy.

Práce: - malířské - natěračské - nátěry fasád, střech. Nástřiky: - omyvatelné - Gotale. Montáže: - sádrokarton - zednické práce - zateplení domu - plovoucí podlahy, koberce, PVC - úklidové práce, půjčovná strojů na úklid.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Image studio: - svatební líčení - barevná typologie. Nově otevřené vizáž studio v Opavě - ul. Popská 222: - 773 773 110 - diagnostika pleti - vizážistické studio - denní, večerní líčení.

Úklidové práce: - byty - firmy - komerční prostory.