Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Sklad, skladování: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy).

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - svatební doplňky - šaty pro družičky a chlapce. Prodej: - svatební doplňky. Půjčovna, pronájem: - čokoládová fontána. Zajištění individuální květinové výzdoby. Sídlo firmy: - Nový Dvůr 20, Stěbořice.

Reklamní, grafické a fotografické studio. Tvorba a správa www stránek (webu), E-shopu. Tvorba reklamních, grafických a fotografických návrhů, návrhů tiskovin a reklamních vizualizací. Fotografování rodin, svateb a oslav. Modelingové, produktové a reklamní fotografie. Programování, počítačové sítě.

Architektonický ateliér: - návrhy, realizace staveb.

Reklamní agentura: - tvorba webových stránek, webové aplikace - řezaná reklama - velkoplošný tisk - grafické návrhy - celopolepy aut - polepy výloh - potisk na textil, PVC - gravírování - 3D reklama - prodej reklamních předmětů - fotografování všeho druhu. Tónování autoskel. Pronájem: - reklamní plochy - taneční ...

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Tvorba Internetových stránek, obchodů (eshopů), reklamních bannerů, SEO optimalizace apod.

Tvorba software. ERP IS IBIS/DB, integrace SOA, pokladniční systémy POS.

Realitní činnost. Pronájem: - moderní výrobní a kancelářské prostory v areálu naší firmy (uvnitř budovy) a volné zpevněné plochy kolem objektu (volné odstavné panelové plochy).

E-shop: - karnevalové kostýmy - masky - dárky.

Architektonické služby. Projekční činnost: - stavební. Pobočka: - kancelář Hlavní 149, Opava-Kylešovice.

Tvorba: - webové stránky - grafické návrhy internetových stránek - vizitky - plakáty - bannery.

Reklamní činnost: - popisy aut - popisy obchodů - reklamní tabule - firemní štíty - popisy fasád - sítotisk - potisk dárkových předmětů - návrhy a zpracování firemních značek. Půjčovna: - čisticí stroje KÄRCHER.