Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Výrobce reklamy: - reklamní cedule - výlohy obchodů - transparenty - velkoplošný tisk - autoplachty - bannery, billboardy - samolepící fólie - samolepky různých tvarů - potisk triček, čepic.

Tiskárna. Flexotisk. Tisk: - samolepící etikety v kotoučích, ofsetový tisk. Provozovna: - Slavkovská 39, Opava-Jaktař

Výkup, prodej, bazar. Půjčky proti hodnotě: - nemovitosti - automobily - zlato. Zúročení vkladů občanů. Zastavárna. Pronájem nemovitostí.

Překladatel, tlumočník: - němčina - francouština.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - nebytových prostor. Nabídka: - kompletní služby při údržbě a výstavbě bytového fondu - elektro - voda - topení - hromosvody - výškové práce - malby a nátěry - sádrokartony - drobné stavební práce.

Pronájem: - skákací hrady - skluzavky. Prodej: - nafukovací balónky - cukrová vata. Výroba, prodej: - trdelníky - pouťové perníčky. Zajišťujeme: - zábava na pouti - oslavy - svatby - prezentace.

Obchodní dům BREDA tvoří historická budova s sěsti nadzemními a jedním podzemním podlažím. Je umístěn ve středu města . Na rozloze přibližně 11 000 merů čtverečních naleznete rozmanitý sortimet zboží, některé služby a restaurace.

Kadeřnictví: - tel. 731 032 232. Kosmetika: - tel. 776 042 862. Masáže: - tel. 739 200 899.

Potisk, prodej: - reklamní předměty.

Prodej, výkup: - starožitnosti. Odvoz, likvidace celých pozůstalostí.

Kadeřnictví. Kosmetické služby.

Bytové družstvo invalidů. Provoz bytových a nebytových objektů. Ubytovací služby.

Propagační a sítotiskové práce. Výroba: - vizitky - firemní tabule - bezpečnostní tabulky - trička - reklamní tašky - svatební oznámení. Potisk samolepicích fólií a tašek. Reklama. Řezané fólie E-ploter. Reklamy na auta.

Laminování tiskovin. Distribuce: - laminátový materiál.