Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka zahrnuje překladatelskou činnost, překlady textů z němčiny do češtiny a z češtiny do němčiny, tlumočení čeština – němčina, korektury německých textů a výuku německého jazyka, všechny úrovně od začátečníků až po pokročilé.

Terénní péče o přírodní nehty, manikúra, mokrá pedikúra, masáže, lakování a kineziologický tejp.

Masáže: - klasické a japonské masáže. Čínská medicína - strava a životní styl, fytoterapie, akupunkturní dráhy a body, cvičení Qi Gong.

Tattoo studio, salón. Tetování, tetovací salón.

Společnost VENKART - Karla Věntuse se zabývá výrobou a následným prodejem papírových či dárkových krabic a různých obalů na potraviny jako je cukroví, cukrovinky, dorty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar krabice dle katalogu FEFCO. Na Vaše přání zajistíme potisk krabice sítotiskem. Nabízíme obaly pro ...

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - pyrotechnika, ohňostroje - párty sortiment - konfety - helium do balónků - kostýmy Služby: - realizace ohňostrojů.

Fotografické práce, fotografování - portréty, krajiny, panoramata.

Jazyková škola pro všechny věkové skupiny, od začátečníků po pokročilé. - Individuální kurzy, konverzace, skupinky. - Obchodní angličtina a firemní kurzy. - Doučování a příprava ke státní maturitě z anglického a českého jazyka - didaktický test, písemná práce, ústní část. - Překlady, tlumočení, korektury. Výuka: - anglický, ruský, ...

-Skladování zboží a manipulace s nákladem -Poskytování technických služeb

Výroba a prodej: - razítka - placky (buttony) - etikety, samolepky papír i PVC - malosériový tisk - reklamní tabule, polepy výloh, aut - grafické návrhy - firemní novoročenky (PF), kalendáře.

Tvorba webových stránek. Programování aplikací. Webdesign. Poradenství v oblasti internetových technologií, seo optimalizace.

Nataša Štenclová poskytuje: - velkoplošný tisk - bannery - řezaná reklama - reklamní panely - nabídkové tabule - firemní štíty - polepy výkladních skříní - polepy firemních vozidel od návrhu po realizaci - informační systémy - optické ořezávání samolepky - aplikace řezaných fólií - výstavní činnost

Reklamní a grafické služby. Zpracování: - grafické návrhy, ilustrace, kreslený humor, ilustrace, animace, fotomontáže, obaly, viněty. Výroba: - propagační materiály - kalendáře - letáky - brožury - polepy.

Ostraha: - osoby - majetek - objekty. Převozy a doprovody. Bezpečnostní a detektivní služby. Elektronické zabezpečení objektů. Napojení objektů na pult centrální ochrany.

Projektová činnost ve výstavbě

Nabízíme textové služby. Přepis audio/video záznamů do textové podoby, přepis textů (dokumenty, knihy, strojopis, rukopis, tištěný text, skenovaný text, kopírovaný text), stylizace dopisů, odborná jazyková korektura výhradně českých textů, ruční skenování dokumentů/fotografií.

Služby: -hotel pro kočky -chovatelská stanice koček

Organizace poskytuje registrovanou sociální službu kontaktní centra - posláním je nabízet a poskytovat v opavském regionu ambulantní a terénní služby, jimiž organizace usiluje o snižování rizik u osob ohrožených návykovým chováním.

Maloobchod, prodej, služby: - PC, komponenty, příslušenství - software, hardware, školení, instalace Instalace počítačových sítí, webové stránky, outsourcing