Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - obchodní, právní, finanční servis spojený s nákupem nebo prodejem nemovitostí.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností a společných prostor v bytových a panelových domech, kancelářích a jiných zařízeních. Úklidy provádíme zejména v Opavě, Ostravě a okolí, dle domluvy poskytneme úklid po celém Moravskoslezském kraji. Kromě úklidu ...

Při kolagenové terapii se projevují pozitivní biologické efekty, které podporují revitalizaci a navracejí vlhkost pokožky. Způsobují vyhlazení drobných vrásek, eliminují vrásky hlubší a dochází k obnově kontur.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Nabídka reklamních služeb