Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Interiérový architekt: - návrhy, dispoziční řešení, bytových, firemních a společenských interiérů. Návrhy zakázkového nábytku, bytových doplňků, včetně zhotovení výrobních výkresů.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - software, hardware - notebooky, počítače - pokladní systémy - spotřební materiál - webhosting - webdesign, výroba internetových prezentací.

Nabízíme komplexní webová řešení a internetový marketing pro malé firmy, drobné podnikatele, řemeslníky a umělce za bezkonkurenční ceny!

Kadeřnictví, kadeřnické služby: - dámské, pánské, svatební účesy. Prodlužování a zhušťování vlasů.

Reklamní agentura. Pobočka: - Teplice, Krupská 29 - tel.: 774838088 - sekretariat.teplice@brightfuture.cz.

Služby: - úklid domácností - úklid po řemeslnících (např. po malování) - mytí oken - péče o prádlo - vaření a nákupy - pochůzky - péče o juniory a seniory apod. služby pro domácnost - úklid kanceláří. Firma zajišťuje servis školených domácích hospodyněk.

Masáže: - medové - detoxikační - Dornova metoda - účinná pomoc od bolesti zad a kloubů - baňkování.

Virtuální kadeřnictví Ostrava. Tvorba webových stránek. Odvirování PC. Výuka, pořádání kurzů: - práce s PC - základy tvorby internetových stránek - práce s textovým a tabulkovým editorem.

Vývoj, prodej, maloobchod, velkoobchod: - systémy pro krizové plánování a řízení - výpočetní a kancelářská technika - systémová integrace - implementace software.

Pobočka. Internetové služby: - připojení k Internetu, provider - linky (pevné, komutované, digitální) - hostování - registrování domén a instalace na klíč - bezdrátové připojení.

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Mobilní telefony, autorizovaný dealer Eurotel, T-Mobile Profi Partner, support pro významné zákazníky společnosti Eurotel a T-Mobile, výp. tech., dig. foto, elektronika.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - balící a obalové materiály, fólie. Autodoprava do 3, 5 t. Úklidové služby, úklidové práce. Reklamní služby, reklamní předměty.

Architektonická kancelář. Architekt. Projekce, návrhy: - interiéry, design.

Výroba a prodej netradičních dárků. Pronájem nafukovacích atrakcí.

Dovoz a velkoobchodní prodej kancelářských a psacích potřeb značky Luna, MAS, ARK, Marvy Uchida. Vyrábíme přání, bloky, skicáky. Nabízíme tisk kalendářů, bloků, samolepicích etiket.

Finanční, ekonomické a organizační poradenství pro podniky a podnikatele

Instalace a opravy - kamerové systémyinstalace - zabezpečovací zařízení Opravy - počítače hardware Připojení k internetu

Společnost J&R renovation s.r.o. zajišťuje drobné stavební práce, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Hostinská činnost -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Organizování sportovních soutěží -Velkoobchod -Ubytovací služby