Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Správa a údržba nemovitostí v Moravskoslezském kraji Úklidové služby Ruční mytí vozidel

Překladatelská činnost - zprostředkování kontraktů pro malé a střední firmy především v rámci EU (ale nejen), copywriting

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady, tlumočení.

Katalytické systémy, tehnologie pro ochranu ovzduší. Měření - emise, imise. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.

Výrobní a ekonomický informační systém IMPULS 32. Informační systémy a služby pro firmy.

Správa bytového fondu pro: - bytová družstva - společnosti s ručeným omezeným - fyzické osoby - podílové vlastníky

Reklamní agentura outdoorová reklama - reklamní lavičky. Frýdek-Místek Karviná Orlová Bohumín Frýdlant Vratimov Jablunkov Šenov Bukovec Bystřice

Vývoj a prodej: - software pro modelování databází.

Vývoj webových stránek s důrazem na online marketing. Webové stránky jsou optimalizovány pro vyhledávače (SEO) dodávané s účtem pro analýzu webového provozu Google Analytics a podporou e-komerce s integrovanými sociálními sítěmi. Zajišťujeme komplexní řešení, která pomáhají zákazníkům nastartovat a rozvíjet internetový byznys. Vytváříme ...

Správa bytového fondu. Komplexní zpracování agendy pro získání podpory pro rekonstrukce nemovitostí (program PANEL). Revitalizace panelových domů.

Pobočka. Služby: - komplexní řešení v oblasti telekomunikace - pronájem, údržba optických vláken - sítě bezdrátové, metalické, optické a strukturované kabeláže - výstavba, údržba a překládka kabelových tras.

Pobočka. Sex shop. Maloobchod, prodej: - erotické pomůcky.

Pobočka. Sex shop. Maloobchod, prodej: - erotické pomůcky.

Pobočka. Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha majetku a osob - dálková ochrana objektů, připojení na Centrálu Nouzové Služby - převozy hotovosti a cenností.

Společnost Eagle Creative 75 s.r.o. poskytuje ostrahu osob a majetku a zajišťuje úklidový servis kanceláří, bank, hotelů, v potravinářství i v průmyslu.

Komplexní služby v oblasti grafického a obalového designu. Služby: - obalový design - materiály podpory prodeje - logomanuály a merkantilní tiskoviny - firemní profily a katalogy.

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Kovošrot. Zpracování odpadu. Likvidace kabelů.

Tvorba, vývoj, prodej - software: - programy pro oceňování stavebních prací. Organizování předváděcích akcí. Tvorba internetových prezentací.

Vývoj modulárních informačních systémů a aplikací: právní informační systémy, zpracování daňových přiznání, finančních analýz, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků...

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Čištění potrubí a kanalizace. Čerpání žump a septiků vč. likvidace odpadů. Stavební a havarijní opravy kanalizace. Revize, zkouška těsnosti a monitorování kanalizací.