Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - hardware, výpočetní technika - počítače, PC - tiskárny, skenery, příslušenství Projekce, dodávka: -sítě LAN, WiFi, 5, 8GHz, - kamerové systémy ( CCTV ) - systémy kontroly vstupu a evidence ( EKV ) - Poplachové systémy a Elektrická požární signalizace (EZS a EPS).

Architektonické návrhy a studie Projektování, stavební projekce, návrhy: - pozemní stavby, rodinné, bytové, průmyslové, administrativní. Inženýrské sítě a služby. Poradenská činnost v oblasti stavebnictví. Projektování 3D modelů. Projekční a architektonická kancelář Zajištění technických a stavebních dozorů staveb

PragmaTech s.r.o. Vám poradí: - s technickým zázemím objektů - vytápění, klimatizace, optimalizace - s dotacemi - s návrhem, projektem, montáží fotovoltaikou

Dušan Rýc zajišťuje balónkovou výzdobu pro plesy, svatby i narozeniny i komerční akce.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Poskytovatel: -telekomunikačních služeb, -výrobce a dodavatel prostředků pro bezdrátové komunikace. Výroba, výstavba: -mikrovlnná pojítka microwapp® pro přenos audio/video a datových signálů v pásmech 10.3 GHz, 5.8 GHz a 24 GHz -televizní vysílače -kamerové systémy -ozvučovací systémy.

Služby-nakládání s odpady: -ekologické zneškodňování technologických celků -likvidace odpadů kategorie ON s výjimkou odpadů radioaktivních, výbušnin a odpadů živočišné výroby -komplexní poradenská činnost v oblasti ekologie -vedení informačního systému RERO.

Společnost TAIRA Consulting EU s.r.o. pomáhá českým podnikatelům získávat peníze z dotací. Zpracovávají výběrová řízení.

Společnost Výběrovka, s.r.o. zajišťuje bezchybný průběh zadávacího řízení a zadavateli předá kompletní archivní dokumentaci.

Technická zkušebna. Stavební zkušebnictví. Provádění diagnostiky stavebních konstrukcí. Diagnostika a hodnocení (kontrola) kvality stavebních materiálů, technologií, konstrukcí a prováděných stavebních prací. Zajišťování metrologických služeb.

Stavební práce: - zateplení fasád - suchá výstavba - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - plovoucí podlahy - stolařská výroba - návrhy interiérů a jejich vybavení - zateplovací systémy fasád

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...

Společnost Conspiro qua, s.r.o. realizuje úklidové služby.

Společnost OSTRA GROUP a.s. je firma poskytující širokou škálu služeb souvisejících se správou a údržbou nemovitostí, bezpečností a energetickým managementem.

Víkendové tábory s.r.o. zajišťují kvalitní hlídání dětí během víkendů v okolí Ostravy. Děti mají zajištěný pestrý program a vyváženou stravu. Rodiče mohou využít tento čas pro sebe, na odpočinek nebo práci.

ARTEMIS agency s.r.o. je personální agentura a specializuje se na vyhledávání a umisťování kvalifikovaných zaměstnanců k potenciálním zaměstnavatelům.

BEST SOLAR SYSTEM s.r.o. . se specializuje na montáž a prodej fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Nabízí kompletní řešení od návrhu, přes vyřízení dotací, až po odbornou montáž a servis.

KOKKINAKIS s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní služby a úklidové práce. Poskytuje fyzickou ostrahu, dohledové centrum, bezpečnostní poradenství a VIP služby.

Odstranění, likvidace: - ropné látky, ropné kaly, odpadní oleje, znehodnocené topné oleje bez PCB - veškeré odpady s PCB a PCT - odpady z povrchových úprav kovů - odpadní organická rozpouštědla, halogenovaná i nehalogenovaná, jejich směsi - kaly a destilační zbytky s obsahem halogenovaných i nehalogenovaných rozpouštědel - nemocniční ...

Revize elektrického zařízení. Fotovoltaika. Měření a regulace. Provozovna Frýdek-Místek: Černá cesta 3191 73801 Frýdek-Místek tel.: 558 843 780; 607 083 093 mail: info@unimerex.cz

Služby: - dezinfekce - likvidace mikroorganismů - dezinsekce - likvidace obtížného hmyzu - deratizace - hubení škodlivých hlodavců - likvidace: - plísně, nežádoucí plevelnaté rostliny a dřeviny, dřevokazní škůdci, vosí a sršní hnízda Dezinfekce v bytu po zemřelém.

Výroba, prodej - VIRGIN PTFE: - teflon na míru - flexon - expandovaný teflon - těsnící šňůry - teflonové tyče - hadičky z teflonu - polotovary z teflonu - instalatérské těsnící pásky - Virgin PTFE samolepící pásky - expandované desky Virgin PTFE - vytlačovaný teflon s olejem - skloteflonová tkanina, folie - skloteflonové ...

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Petr Prokop se zaměřuje na plastické nápisy, světelné butony, velkoplošný tisk, reklamní polepy, orientační systémy a zakázkovou kovovýrobu.

Fajn úklidy s.r.o. se specializuje na úklidové služby. Provádí profesionální čištění domácností, kanceláří a dalších prostor.