Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Reklamní agentura: - grafické zpracování a tisk firemních materiálů - signmaking - webdesign - výroba reklamy - potisk textilu

Reklamní agentura, služby: - webdesign - tvorba webové stránky, e-shopy - tisk

Činnost: - vývoj on-line aplikací - webdesign - webhosting - marketing

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství

Činnost: - vývoj, implementace a podpora vlastního informačního systému FIS - outsourcing

Pronájem: -kanceláře Práce: -zateplování domů Služby: -projekční činnost

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Pronájmy a prodeje bytů, nemovitostí, reality, pozemky, RD, vily, nebytové prostory, plovoucí podlahy, stavební firmy, rekonstrukce, parkety, koupelny, kuchyně, pojištění, hypotéky, úvěry.

Specializované poradenství: -ekonomické, daňové, kontrolní, právní, investiční a organizační. Velkoobchod, dodávky: -ocelový kovošrot.

Sběrna, kovošrot, výkup a zpracování: - kovový odpad (šrot) - barevné kovy - papír.

Společnost OZO Ostrava s.r.o. se zabývá nakládaním s odpady - komunální, tuhé, tekuté: - svoz, odvoz - kontejnery, nádoby o objemu - pojízdné sběrny - na nebezpečné a velkoobjemové odpady z domácností: - sběrné dvory - třídění - třídicí linka - skládkování - skládka Ostrava-Hrušov - kompostování - organické zbytky - likvidace, ...

Společnost OZO Ostrava s.r.o. poskytuje občanům města Ostravy, Moravskoslezskému regionu a podnikatelské sféře služby v oblasti nakládání s odpady a odpadového hospodářství. Nad rámec služeb pro obecní úřady se specializuje na Prodej kompostu a zeminového substrátu - vlastní výrobky ze zeleně - kompost Kompozo I. a substrát Zeminový ...

Bezdrátové připojení k internetu Serverhosting a webhosting

Společnost MICROSYS, spol. s r.o. se sídlem v Ostravě a více než 20-ti letou tradicí se zabývá vývojem vizualizačního SCADA software PROMOTIC a realizací aplikací v oblasti průmyslové automatizace. Činnost společnosti se zaměřuje na - vývoj a distribuci SCADA software PROMOTIC pro vizualizaci a řízení technologických procesů v širokém spektru ...

Dodávka, zakázková výroba: - reklamní a dárkové předměty. Tiskové služby: - sítotisk, tampónový tisk - potisk reklamních předmětů - potisk textilu.

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programování.