Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kontrolní metrologické středisko. Testování, měření a analýzy: - chemické zkoušení - metalografické šetření - zkoušení mechanických vlastností - nedestruktivní zkoušení surovin, materiálů, polotovarů a výrobků. Prodej: - měřidla - měřicí přístroje.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba ...

Výroba, dodávka a montáž - interiérových i exteriérových orientačních systémů - světelných reklam - vyřezávaných 3D písmen - billboardů - fóliových polepů. Výroba pamětních desek, pečetidel, raznic, pamětních cedulí, mincí, medailí, plaket, různých reklamních předmětů, rytí technických schémat elektro, technických výrobních štítků, ...

Váš partner v oblasti, zkoušení, certifikace, inspekcí zařízení a ochranných systémů určených do prostředí s nebezpečím výbuchu.

Tvorba www stránek pro malé a střední společnosti.

4BIZ B2B s.r.o. je obchodní společnost zabývající se zahraničním obchodem v Asii a Evropě. Od roku 2005 realizuje prodejní aktivity v Číně a Jižní Koreji. Také je součástí obchodní skupiny NEW FUTURE GROUP. Vyrábí a dováží zboží na zakázku, zajišťuje přípravu výroby a dohled nad plněním výrobních plánů včetně dalších služeb.

Webbo.cz | Tvorba webových stránek, SEO a PPC služby Navrhujeme a vytváříme webové stránky a e-shopy s vlastní firemní identitou. Po realizaci zajišťujeme jejich kompletní servis. Specializujeme se také na vedení PPC kampaní, využití srovnávačů a SEO včetně linkbuildingu. Snažíme se o osobní, a především lidský přístup a transparentnost.

Pobočka. Přeprava, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní zasilatelství - náklady běžné, nadrozměrné (nadměrné) - strojní zařízení - technologické celky. Zajišťování silniční, železniční, lodní Celní služby: - zastoupení klienta - zjednodušené postupy - ručení celních dluhů.

CID International, a.s. vyvíjí vlastní informační systémy. LORI - informační systém pro řízení dopravy, spedice, sběrné a rozvozové služby - elektronický import objednávek, plánování přeprav v dispečerské plachtě, propojení na GPS ve vozidle, vyhodnocování efektivity a ekonomiky jednotlivých přeprav, statistiky, ekonomické přehledy LOGI ...

Společnost AWT ROSCO a.s. je členem skupiny PKP CARGO INTERNATIONAL a poskytuje služby spojené s čištěním autocisteren, železničních cisteren a nákladních vozů. Další činností je výkup a ekologická likvidace olejů. Služby: - čištění autocisteren, železničních cisteren a nákladních vozů - sběr, výkup a ekologická likvidace olejů - ...

Architektonická a projektová kancelář. Působíme v oboru architektura, pozemní stavby, stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství.

Reklamní a propagační předměty s potiskem: -psací potřeby -firemní předměty (office) - diáře, kalendáře apod. -reklamní textil -počítačové doplňky - USB disky apod. Vlastní sortiment cca 7 tis. reklamních předmětů z celého světa (včetně výrobců z Číny) včetně vlastního reklamního potisku.

Nehtové studio: - modeláž nehtů - manikúra

Katalog hotelů, penzionů, apartmánů, chat Poskytuje - virtuální prohlídky ubytování

Služby: - grafika, web design, reklamní spoty - produkční a pořadatelská činnost - reklamní a dárkové předměty - tiskové služby - reklama - gravírování laserem - velkoplošný tisk - plotrová reklama.

Překladatelská agentura Top Press Ostrava poskytuje komplexní služby v oblasti překladů a tlumočení v České republice i v zahraničí. V různých oborech technických, právních a ekonomických provádíme překlady textů ze všech a do všech světových jazyků. Díky dlouholetým zkušenostem našich překladatelů a korektorů nabízíme tlumočnický servis, ...

Služby: - správa a marketing sociálních sítí - komunikační manuál pro firemní sociální sítě - online marketing - školení Linkedin

Výroba: - kovové dekorativní a reklamní předměty

Služby: - vývoj software - programování - instalace a údržba serverů - webhosting

Péče o děti předškolního věku. Výchova, učení hygienických a kulturních návyků. Rozvoj schopností dětí.

Naše společnost se specializuje: - na grafické návrhy, www stránek, aplikací - webdesign - výrobu www stránek všech velikostí - vývoj vlastního CMS - redakčního systému - vývoj realitního software - Poski REAL - SEO optimalizaci, e-Marketing.